Neuvěřitelný příběh: Zázraky se opravdu dějí! Tento andílek přežil potrat

Chlapeček, který se ve 26. týdnu těhotenství vzdal naděje, že ho jeho matka donosí překonal potrat. Sice ještě nemá mnoho důležitých orgánů a jeho život závisí na inkubátoru, který mu nahrazuje matčino lůno. Zdravotní sestřičky se o něj na jednotce intenzivní péče starají, odsávají mu z pusinky nadbytečnou tekutinu, protože sám nedokáže ještě polykat, i tak všichni lékaři i sestry doufají, že bude žít. Dnes je mu sedm dní. Podle lékařské terminologie je to stále plod, ne dítě. Pokud přežije další týdny, přestane být plodem a stane se dítětem, dostane jméno a rodný list.

Lékařka Jekatěrina Fedčenková, vedoucí oddělení intenzivní péče, řekla, že navzdory soustavné otravy ze strany matky, plod (dítě) nijak nezaostává ve vývoji. Je pod neustálým dohledem a přijímá veškerou potřebnou výživu. Matka ihned po potratu z nemocnice utekla.
Vzhledem k tomu, že před útěkem nepodepsala dokument, kterým se dítěte vzdává, hrozí, že malého chlapečka nebude možné dát k adopci. Nestačí, že se ho pokusila zabít, ještě ho svým sobeckým jednáním odsoudila k životu v dětských domovech.

Zdroj.somzena