Neuvěřitelný zločin: Násilník a zloděj zachycený na kameře, si v bance vyhlídl téměř stoletou oběť!

Poté, co ji sledoval až domů, vstoupil za ní do vchodu pod záminkou, že je pracovník banky a peníze, které si před chvílí vybrala, jsou prý falešné. Takovou lží chtěl docílit, aby mu je důchodkyně předala. Ta však odmítla takové absurditě uvěřit. Muž jí následně vytrhl z rukou vozík, na kterém měla nákupní tašku a začal v ní hledat peněženku. I když se seniorka snažila bránit, proti mladému muži neměla šanci. Útočník ji odstrčil tak silně, že spadla na zem. Následně před ní vysypal celý obsah tašky.


Muži se nakonec podařilo důchodkyni okrást, ale i tato část incidentu byla kompletně zaznamenána na kamerovém systému. Policejní složky díky záznamům z banky, bytovky i jejího okolí rychle zjistily, že pachatel měl namířeno do kasina.

Tam ho už, ale zatkli muži zákona. Při vyšetřování bylo zjištěno, že kriminálník již spáchal podobný trestný čin před deseti lety. Tehdy také propadl seniorku. Po zadržení a následném odsouzení putoval do basy na šest a půl roku. S podnětem ke vzetí do vazby souhlasili prokurátor i soudce. Muži (31) hrozí za zločin loupeže a ublížení na zdraví až desetiletý trest odnětí svobody.