Novoluní 10. února ve Vodnáři otevírá magickou bránu do nového života

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Neuvěřitelně silné novoluní přichází 10. února a otevírá dveře kouzlu tohoto výjimečného měsíce. Toto je poslední novoluní zimy a otevírá magické brány nového života.

Novoluní je v konjunkci s mnoha dalšími planetami ve Vodnáři a vesmír nám přináší téměř božskou energii, kterou bychom měli využít. Vesmír nás povzbuzuje, abychom byli odvážní a šli svou vlastní cestou.

Novoluní nás povzbuzuje, abychom naslouchali své intuici

V době tohoto novoluní se zdá, že jsme se dostali na křižovatku. Jednak dostáváme impuls ke změně a vyjádření (díky Uranu) a jednak máme možnost uzdravit se a poučit se ze svých zranitelností (díky sextilu mezi Měsícem a Chironem).

Vesmír nás povzbuzuje, abychom našli rovnováhu , byli věrní sami sobě, ale zároveň se musíme vypořádat s tím, co od nás ostatní očekávají.

Vliv Vodnáře nás také vybízí k tomu, abychom vystoupili z bubliny, která nás obklopuje, abychom byli otevření a přijímali neobvyklé nápady. Je čas vystoupit z naší komfortní zóny a prozkoumat nové příležitosti jak v našem osobním životě, tak globálně.

Někteří z nás se mohou cítit inspirováni k účasti na komunitních projektech, podpoře věcí, které nás zajímají, nebo spolupráci s podobně smýšlejícími lidmi na pozitivních změnách.

článek pokračuje na další stránce..