NOVÝ MĚSÍC JE ZA 2 DNY – 3 ZNAMENÍ ČEKAJÍ NA NEJVĚTŠÍ ŠTĚSTÍ VŮBEC: Doufáme, že jste mezi nimi i vy a ostatní – BŮH VÁM POMÁHEJ

Rak

Často máte potřebu zachraňovat ostatní a astro tranzity ve vás tento instinkt jen posílí. Proto astrologové radí, abyste lunaci nevynechali a zaměřili se během ní na to, co ve vás vyvolává nejsilnější emoce. Obracejte svou energii k sobě a ne k ostatním.

Váhy

V oblasti práce se vše zintenzivňuje, ale nezaměřujte se jen na výsledky, ale dbejte i na atmosféru s kolegy. U rivality se držte trochu zpátky, může se stát, že – nechtěně – ublížíte druhým. Zvláštní šanci mají Váhy, které hledají novou práci.

Zde jsou 4 znamení zvěrokruhu, která budou nejsilněji ovlivněna novoluním v Raku.

Léto je v plném proudu – od bujných květů, přes vysoké teploty až po první novoluní.

Novoluní 28. června se promění v jemného a intuitivního Raka, který upozorňuje na nejosobnější části našeho života. Zatímco pro někoho může být toto lunace snadné a zábavné, ti druzí pocítí významné změny ve sféře domova a rodiny.

Zde jsou 4 znamení zvěrokruhu, která budou nejsilněji ovlivněna novoluním v Raku.

Beran

Novoluní aktivuje váš soukromý život, Berani, povzbudí vás, abyste zhodnotili, kolik dáváte a dostáváte od svých blízkých. „Existuje skvělá možnost lepšího emočního spojení s rodinnými příslušníky nebo spolubydlícími, ale také potenciál být citově manipulován rodiči nebo kýmkoli, s kým žijí,“ tvrdí astrologové. Je dobré zpomalit a soustředit se na sebe.

Váš vztah s rodinou může být v tuto chvíli přehnaně ochranářský, ale nejlepší je šetřit energií. Jupiter, planeta, která vládne bohatství, vás vybízí, abyste se vypořádali sami se sebou. „Beran je žádán, aby se více zaměřil na svůj vlastní růstový potenciál a příliš se nespoléhal na svou rodinnou nebo životní situaci,“ dodali astrologové.

Rak

Váš komplex plavčíků zesílí během novoluní, Raka, ale místo toho, aby vás inspiroval k pomoci druhým, povzbudí vás k zamyšlení nad vlastní obětí pro druhé a nad tím, jakou cenu to stojí. Právě teď je to o vaší schopnosti soustředit se na sebe a nechat ostatní, aby se o vás starali – tento lunation se stále odehrává na vaší domácí půdě.

„Rakovina je žádána, aby se zaměřila na své vlastní emocionální hnací síly a léčení, protože jedině tak mohou pocítit zlepšení ve všech aspektech života,“ vysvětlují astrologové.

Váhy

Ve vašem obchodním životě se to zintenzivňuje, Váhy, ale když bojujete o úspěch, novoluní vás požádá, abyste si vzpomněli na lidi v práci, kteří vám pomohli se tam dostat. Toto lunace může vyjádřit vaši konkurenční stránku, což může mít špatný dopad na vaše kolegy. „Váhy mají skvělou schopnost projevit novou práci nebo prosperovat během tohoto novoluní,“ vysvětlují astrologové. „Lillit se spojí s touto mladou Moon ve Vagově desátém domě její kariéry a ukazuje na skvělou novou obchodní příležitost.“

Když však jdete za svými cíli, ujistěte se, že hrajete fér. „Dívejte se na ostatní lidi, jako by byli na stejné cestě s vámi, ne jako by stáli před vámi a vytvářeli překážku vašeho úspěchu,“ radí astrologové.

Kozoroh

Novoluní otřese vašimi nejintimnějšími vztahy, Kozorozi. Nejlepší je přehodnotit, co se děje – objevily se nové problémy, nebo staré, které zesílily? I když se obvykle rozhodujete na základě racionálních představ, můžete se ocitnout v situaci, kdy se budete řídit spíše svými pocity než svou myslí. „Pokud jsou Kozorozi ve vztahu, který byl v poslední době těžký, mohl by to být zlom – ať už pro nový začátek, nebo pro rozchod. Jupiter ve čtverci novoluní ve čtvrtém domě Kozoroha může vzbudit starý hněv. Zastavte všechny nezdravé vzorce ve svém životě, ale zdravě a moudře, “radí astrologům.

Zdroj.esoteric