Každý konec je nový začátek, TYTO ZMĚNY VÁS ČEKAJÍ 16. KVĚTNA

Pokud zatmění přinese uzavření čehokoli ve vašem životě, nechejte ve svém srdci myšlenku, že existuje šance otevřít něco nového, lepšího. Vše, co se děje, je nezbytné pro náš rozvoj, pokrok, povzbuzuje nás k tomu, abychom byli tou nejlepší verzí sebe sama.

Nyní jsou ideální časy na ústup, být trochu osamělý a nahlédnout do svého srdce. Můžete najít zajímavé a cenné poznatky, které podporují duchovní růst. Je zde šance objevit svou cestu, zhodnotit své vztahy a situace, ve kterých se nacházíte.

Zatmění Krvavého Měsíce nás jako symbol konce může inspirovat k tomu, abychom se něčeho vzdali, abychom si uvědomili, že něco za to nestojí, že je třeba to nechat jít, nebo že se naše cesta musí právě teď úplně změnit.

Vzhledem k tomu, že Merkur bude při tomto zatmění také retrográdní, můžeme být zmatení a nevědomí, jak postupovat v našich životech. Buďte trpěliví a uklidněte se. Náš vnitřní hlas vždy zná cestu, a přestože toto zatmění může vyžadovat, abychom byli trpěliví, můžeme věřit, že všechny potřebné odpovědi dostaneme včas.

Pod tímto zatměním budou také Venuše a Chiron harmonické. Tato planetární kombinace může přinést léčivé vibrace, které nám pomohou najít uzdravení na rány z minulosti.

Některé rány se nikdy nemohou zahojit, ale pod tímto zatměním jsou uklidňující energie, které nás mohou podpořit při hledání rovnováhy a síly.

Tuto energii můžeme vědomě využít tím, že si stanovíme cíl skoncovat se všemi negativními věcmi, které nás léta sužují, negativními myšlenkami, špatnými pocity, strachy…

Zatmění nás vždy vede k dalšímu kroku, takže jakmile stanovíme svůj záměr, další nejlepší věcí, kterou můžeme udělat, je vzdát se a věřit.

Mars a Neptun jsou také pod tímto zatměním v jedné linii. Mars je nebojácná energie poháněná válečníky, zatímco Neptun je oddán vyšší lásce a spojení.

Tato kombinace energie nás vede k tomu, že se soustředíme na své blaho a uvědomíme si, co děláme pro sebe, svou duši, pro druhé.

Nyní je čas nahlédnout do svého srdce a zjistit, co stojí za to v něm uchovávat a co by mělo zůstat navždy!

Zdroj:esoteric