OBROVSKÁ TRAGÉDIE! Sofinku (†3) srazil vlastní otec: Toto jsou srdcervoucí slova blízkých

Podrobnosti neznám, protože se momentálně mluví pouze o této události. Vyjádřím osobně rodině soustrast, až se situace uklidní, protože to, co prožívají prarodiče a rodiče, musí být neskutečné. Celé město je v hlubokém smutku, je to ukrutná tragédie i pro nás,“ uvedl primátor Martin Pliešovský.

Trestní stíhání pro přečin usmrcení bylo zahájeno vyšetřovatelem v Rimavské Sobotě. Momentálně se jedná o stádium vyšetřování a bližší informace nejsou k dispozici, jak uvedla mluvčí Krajského ředitelství Policejního sboru v Banské Bystrici, Mária Faltániová.

Na sociálních sítích se objevilo mnoho smutných komentářů týkajících se této tragické události. „Táta se zhroutil, odvezli ho asi na psychiatrii. Byla to nehoda, malá holčička tam vběhla a on si ji nevšiml. Když mi to máma řekla, udělalo se mi špatně. Vyjadřujeme upřímnou soustrast celé rodině,“ napsala na sociální síti jedna z komentujících, Tereza.

„Manžel byl venku na dvoře, přišel dovnitř a řekl mi, že se u sousedů něco stalo,“ řekla jedna sousedka serveru noviny.sk. Majitelé autoservisu a zároveň rodiče malé dívky byli slyšet, jak křičí a pláčou. „Bohužel, dívce už nebylo možné pomoci. Rodičům pomáhali překonat tuto traumatizující událost odborníci z intervenčního týmu Modrý anděl,“ dodala mluvčí Operačního střediska Záchranné zdravotní služby, Alena Krčová.