OBROVSKÝ STRACH známé moderátorky z rakoviny: Nahmatala jsem si bulku!

Během svého pobytu v zahraničí pocítila na svém prsu hrudku, která ji velmi vyděsila. Slovenská moderátorka patří totiž do skupiny dvou procent populace s největším rizikem rakoviny. S obavami vyhledala lékaře, který jí sdělil následující informaci!

Moderátorka Kateřina Becca Balážiová sdílela se svými fanoušky zcela překvapivé zprávy. Otevřeně se jim svěřila, že během své dovolené objevila hrudku na svých prsou, což ji velmi vyděsilo. V důsledku toho se okamžitě rozhodla vyhledat lékaře.

„Musím se přiznat, že jsem docela vyděšená šla k lékaři, protože během dovolené jsem objevila na svých prsou takovou hrudku,“ otevřeně sdělila na svém Instagramu. Ale to nebylo všechno, čím překvapila své fanoušky. Moderátorka také prozradila, že v minulosti podstoupila genetické testy, jejichž výsledky nebyly příliš povzbudivé.

Kateřina Becca Balážiová zdroj: instagram.com

„Patřím mezi zhruba 2 procenta populace, která má nejvyšší riziko rakoviny prsu. V minulosti jsem se podrobila genetickým testům DNA a výsledky nebyly zcela povzbudivé. Proto jsem se rozhodla nepodceňovat tuto situaci a ihned jsem si domluvila schůzku s lékařem,“ dodala moderátorka.

článek pokračuje na další stránce…