Ocet klidně zahoďte: TENTO zázrak na počkání zlikvidoval špínu a plíseň ve 20leté koupelně!

Lidé mi doporučovali použít ocet a jedlou sodu jako nejlepší řešení na plíseň. Ačkoli jsem to vyzkoušela a nepomohlo to mi úplně, zlepšilo to situaci. Bohužel, spáry mezi dlaždicemi zůstávaly stále ve špatném stavu.

V koupelně mé chaty, která měla už 20 let, mě trápily plíseň a černé fleky. Vybavení bylo sice zachovalé, ale pokryté špínou a plísní. Musela jsem se toho zbavit, protože jsem nechtěla, aby se mé malé vnoučata dostala do takového prostředí.

Mám dobrý tip pro boj s plísní, který používám nejenom v koupelně, ale i při těsnění pračky.

Bydlím v starém domě, který má problémy s plísní. Koupila jsem mnoho drahých chemikálií, abych se jí zbavila, ale výsledky byly jen krátkodobé.

Sdílela jsem svůj trik s mnoha sousedy a teď už čtyři roky máme klid. Používám tuto směs jako dezinfekci pro koupelnu, protože nejenom dobře čistí, ale také zabraňuje plísním. Před aplikací však musíte prostor dobře vysušit, jinak se plísně mohou vrátit. Možná by také pomohlo větrání.

Následuje návod na přípravu směsi:

Složení:

  • 2 čajové lžičky oleje z čajovníku (tea tree) (účinný prostředek proti plísním, s čímž jsem nejdříve neměla zkušenosti, ale je to tak)
  • 2 šálky vody
  • 1 čajová lžička alkoholu

Aby byla směs účinná proti plísním, postupujte podle následujícího návodu:

  1. Přidejte všechny přísady do rozprašovací láhve.
  2. Důkladně protřepejte lahvičku, aby se přísady dobře promíchaly.
  3. Aplikujte směs na problémová místa.
  4. Nechte směs působit.

Tento postup můžete použít i na plíseň v pračce, pokud nechcete použít ocet, tak jako já. Vyzkoušejte to i vy a uvidíte, jak efektivní tento postup může být.

článek pokračuje na další stránce..