OD ČÍSLA 11 KAŽDÝ utíká, JAKO ČERT OD KŘÍŽE! Číslo, které odnepaměti zaselo jen TRAGÉDIE A SMRT

Numerologové tvrdí, že od pradávna bylo číslo 11 považováno za nejnešťastnější číslo. Zde je důvod!

11. března 2011, po zemětřesení o síle 9 stupňů, Japonsko zasáhla velká vlna tsunami, která zabila nebo pohřešovala více než 18 500 lidí.

Ale to je jen jedna z mnoha tragédií, které za posledních dvacet let poznamenaly  číslo 11 . Tak bylo 11. září 2001 napadeno Světové obchodní centrum v New Yorku, teroristé 11. března 2004 zaútočili na vlaky v Madridu a 11. července 2006 také v Bombaji.

– Vypadá to děsivě, ale nemyslím si, že v tragédii, která postihla Japonsko, nebyla náhoda, – řekl jeden numerolog po zemětřesení a tsunami v Japonsku. Vysvětlila, že 11 je extrémně nešťastné číslo.

– Dvě jednotky v čísle 11 představují neustálý boj mezi dobrem a zlem. Dobro však v tom boji nikdy nemůže zvítězit, takže se do popředí dostává neustálá bezmoc, s níž to číslo nakonec vyzařuje, a proto je tak negativní – dodala.

Numerolog tvrdí, že energetická hodnota čísla se měří jeho velikostí. Ukazuje se tedy, že číslo 1 má extrémně nízkou energetickou hodnotu, a to konkrétně dvě jednotky.

Význam čísla 11 zkoumali i staří Chaldejci. V jejich numerologii je číslo 11 extrémně nešťastným číslem, které přináší potíže v životě, nehody, skrytá nebezpečí, různá pokušení, protivníky i zrady.

11 pro ni znamenalo narození a smrt

Vangelia Pandeva Dimitrova Gušterova, známá jako Baba Vanga, se narodila ve Strumice v roce 1911. Brzy oslepla. Proslavila se splněním proroctví v newyorském WTC. Dokonce prorokovala svou smrt 11. srpna 1996.

Pokračování na další straně