Od Jeskyňky k podnikatelce: Neuvěřitelná proměna Adriany Romanové-Tarábkové po 57 letech! Co dělá teď, vás překvapí

ČSFD, CC 2.0
ČSFD, CC 2.0

Adriana Romanová-Tarábková je nezapomenutelná pro svou roli Jeskyňky v populární filmové sérii Básníků. Avšak od té doby, co ztvárnila tuto ikonickou postavu, prošla dlouhou cestou od svého původního hereckého působení až k úspěšné podnikatelce. Dnes, ve svých 57 letech, vede život, který je zcela odlišný od své filmové povahy a je plný nových výzev a aktivit. Herectví již není jejím zájmem.

Její přechod k podnikání byl promyšleným rozhodnutím, které ji nasměrovalo k úspěchu v oblasti podnikání a osobního života. Po úspěšné filmové kariéře využila svých schopností k budování úspěšné firmy na výrobu obalových materiálů. Její odchod od světa filmu a herectví neznamenal jen změnu zaměření, ale také ukázal její všestrannost a schopnost adaptace.

I přes úspěch v podnikání nezapomínáme na její významnou hereckou kariéru. Ztvárnila mnoho dalších rolí včetně krásné princezny Anny ve filmu Král Drozdí brada a Agnešky Beličkové v seriálu Alžbetin dvor. Nicméně, její nejvýraznější role zůstává Jeskyňka, která zanechala nezapomenutelný otisk v srdcích diváků.

článek pokračuje na další stránce…