OHROMUJÍCÍ ŽENSKÝ HOROSKOP, PROZRADÍ O TOBĚ VŠECHNO

Rak

Typická maminka. Skvělá máma i manželka, ráa ochraňují druhých, staráš se o nich, navíc je to nezbytné pro tebe abys byla šťastná. Rak žije pro rodinu, děti představují pro ni všechno. Lepší bude pokud tě nikdo nerozhněvá, protože tehdy se chová jako bojovná amazonka. Nestrpí aby někdo ubližoval tvé rodině, si schopná vrhnout se i do sporných situací.

Lev

Si rozhodná osoba. Mnohý si to nemyslí, ale budeš dobrá máma i manželka. Pro tebe je důležité aby tě tvá rodina poslouchala, si ráda středem pozornosti, ale uznání okolního světa pro tebe neznamená nic.

Panna

Si velmi empatická, ale lidé se jen těžko umí vyznat v tobě. Velmi rychle se urazíš, máš ráda když se svět točí kolem tebe. Často využívají svou citlivost. Zralá žena tohoto znamení je mnohem promyšlenější a do popředí dává svou rodinu ne sebe.

váhy

Máš ráda když se svět točí kolem tebe. Očekáváš abys byla středem pozornosti a aby se každý staral jen o tebe. Si urážlivá a často hysterická, protože si zvyklá že s tím dosáhneš všechno. Pro tebe je rodina málo, potřebuješ aby tě všichni obdivovali a uznávali tvé úspěchy.

štír

Si velmi něžná a ženská, ale běda tomu muži který ti nelichotí. Vyber si takového muže, kterého můžeš ovládat, protože jen těžko snáší aby někdo poroučel tobě, navíc si nevyslechne ani názor jiných, protože tě to prostě nezajímá. Si tvrdohlavá a arogantní ale ve starším věku se uklidní a tehdy už bude pro tebe nejdůležitější jen rodina.

střelec

Je to žena, kterou si všimnete, protože jste atraktivní a ženská. Jste velmi vesela osoba, která dokáže udělat pro svůj cíl obrovské množství práce a svou vytrvalostí si jdete za svými sny. Někdy musíte ale věnovat pozornost tomu, co říkáte, protože váš jazyk nejednou řekne, co se mu zachce a můžete tím i někoho urazit …

Kozoroh

Si jako úložiště nápadů a velmi kreativní. Nejen v pracovní oblasti ale iv každodenním životě si ráda užívá svou uměleckou náklonnost. Si ten typ člověka, který si sama vyrobí i stolek pokud nenajde vhodný v obchodě. Tvá kretivita může vystrašit mužů, protože vedle tebe cítí že nemohou udržet krok s tebou.

Vodnář

Tvá nálada je proměnlivá a proto je těžké tě pochopit. Tvůj manžel musí vědět jak udržet tvé výkyvy nálad v normálu neboť to je tajemství rodinného klidu. Si ten typ ženy která je schopná se urazit i za maličkosti a ani neřekne proč se zlobí. Jednoduše si užívají že lidé v tvém okolí se zajímají jen o tebe. Tvá rodina ta i tak přijímá.

ryby

Jsi nevyzpytatelná, v jednu chvíli máš dobrou náladu a za okamžik se chovat jako fúrie. Nesneseš pokud ti někdo hází klacky pod nohy když chceš něco dosáhnout. Nedopustíš aby Kolya někomu se ti vydařily plány tak jak si to přeješ, proto se často dostávají do konfliktních situací.

ZDROJ:CHILLIN