Ondřej Havelka kvůli milence opustil manželku i malého syna

Kvůli této milence opustil Ondřej Havelka svou manželku a jejich malého syna, který byl v té době teprve deset let. Rozvod byl provázen emocionálními konflikty, a syn byl v citlivém věku, což mělo negativní dopad na jeho život. svěřila se před lety Kateřina pro AHA!.

Naštěstí se situace později zlepšila. Syn dokončil konzervatoř a daří se mu velmi dobře. S matkou se po rozvodu s Ondřejem Havelkou, hudebníkem, sice nesetkává, ale podařilo se mu postavit svůj život na správnou kolej.

Havelka zůstal s Alicí, i když to bylo složité kvůli jejím narážkám a provokacím ohledně jejich vztahu s Karlem Gottem. Navíc spolu měli dceru, která se věnuje tanci a pracuje v cirkuse.

Dcera, Rozálie, se vždycky zajímala o cirkusová představení a začala pracovat v cirkuse. Teď žije v maringotce, daleko od domova, a věnuje se cirkusovému umění. To znamená, že Ondřej Havelka nemá příležitost vidět ji tak často, jak by si přál. Nicméně má stále hodně práce, včetně svého divadelního angažmá a činnosti v jazzové kapele Melody Makers, kterou založil před několika lety.