Opilí rodiče spali, když si ten muž vzal jejich čtyřletou dceru. Domů už se nikdy nevrátila

Dítě chtělo zmrzlinu, pro kterou si šla do sousední vesnice: jídlo doma nebylo a rodiče byli příliš opilí, než aby se o to postarali.

„Běhám už dlouho … Bolí mě nohy … A ruka … spadla jsem,“ řekla Ivanovi vyčerpaná holčička a ukázala svou zlomenou ruku. Muž, šokovaný tím, co viděl, jí dal vodu, zavolal sanitku okamžitě odvezly holčičku do nemocnice.

Na cestě do domu dívky, aby si promluvili s rodiči, byli sociální pracovníci v šoku. Matku našli spát na podlaze a tátu – na stole. Oba byli tak opilí, že nijak nereagovali na přítomnost cizinců v jejich domě.

V nemocnici se holčička velmi rychle vzpamatovala.

Ivan Razumov, který dítě vyzvedl na silnici, dál sledoval její osud. V létě navštívil Zhenyu v nemocnici. „Čekám na tebe,“ řekla dívka dojemně. Ivan připustil, že je připraven adoptovat Zhenyu, když její matka a otec budou zbaveni rodičovských práv: „Jsem připraven to udělat hned teď. Musíte o této záležitosti prodiskutovat s rodinou. “

Nebýt Ivana, příběh Zhenyi Fedoroviče Vladimirovny by se s největší pravděpodobností změnil v tragédii. Nejvíc ze všeho je zarážející, že několik hodin z tisíců projíždějících aut nezastavil poblíž Ženyi ani jeden.

Uvědomil si krutý přístup rodičů k dětem a stal se děsivým pro budoucnost naší společnosti. Je dnes u lidí taková lhostejnost a nevědomost?

Děti jsou naše budoucnost. Zaslouží si mnohem víc. Sdílejte tento příběh se svými přáteli!

Zdroj:Mironlina.ru