Osobní vzkaz z cikánské karty jen pro vás! Přečtěte si, co říká za vás!

Cikánská karta je osobním poselstvím pro každého ohledně vývoje naší budoucnosti. Pokud chcete vědět, jaké osobní vedení vám slibuje, přejděte dolů a čtěte!

Beran – Smůla: Karta znamená ztrátu, tragédii, nemoc, náhlé, rychlé, negativní změny, ale nepropadejme panice a věřme, že máme smůlu, zkrachovalé masy, které pronásledovala smůla!

Karta vlastně naznačuje, že máme destruktivní sílu věci přetvářet.Jako Beran nejprve ničíme a pak budujeme, takže můžeme říci, že jsme nutné zlo.

To se odráží i v našich vztazích, protože touto silou dokážeme přesvědčit lidi, aby se změnili. Najednou žijeme každý den rychle, bez ohledu na to, o jakou oblast života se jedná. Naše neštěstí se vždy dějí rychle.

Býk – Zamilovaná žena: Naše osobní a identifikační karta, je-li předpovídána jako žena, znamená vy sami. Pokud je předpovídána jako muž, symbolizuje ženu, ke které jste citově připoutáni. Tato karta nám říká, že jsme plnohodnotní lidé, kteří snadno se zamilujeme do druhých a v každém vidíme to dobré a krásné.

S každým si rádi udržujeme dobrý vztah a rádi nacházíme potěšení.Navíc jsme nároční, sebeúcta je na místě, ale přesto se rádi stahujeme do pozadí, abychom odtamtud řídili dění. manželky, přítelkyně, panny jsou divoké, ale někdy nemáme odvahu použít určitou část sebe.




Blíženci – Poselství: Smyslem naší osobní karty jsou božská poselství, která ovlivňují náš osud a život.Tyto signály mohou přicházet odkudkoli a naším úkolem je si jich všimnout a porozumět jim.To bude tím snazší, čím vědoměji budeme žít.

Naše osobní stránka nás také upozorňuje na skutečnost, že my sami jsme posly, kteří přenášejí znalosti do různých částí světa, což není překvapivé, protože rádi mluvíme a vyměňujeme si informace.

Karta nás však upozorňuje, abychom žili vědomě, ale ani to není problém, protože usilujeme o to, aby bylo vše kolem nás jasné a srozumitelné, a také se snažíme osvítit ostatní.

Dbejme také na to, abychom si více všímali znamení, která prostupují naše životy. Zkusme se někdy podívat na sebe a na svůj život jinýma očima. Udělejme si pár minut a představme si, co mohou ostatní vidět, když se na nás podívají!

Rak – Dům: Význam naší osobní karty je domov, užší rodina, pokrevní příbuzenství, vlast Symbolizuje také fyzickou rovinu, životní prostor, stabilitu, bezpečí a uzavřené vztahové systémy.

Jako Raci jsme sami domem, domovem, protože nezáleží na tom, kde jsme, protože jsme schopni vytvořit domov pro ostatní i pro sebe.

Kromě toho jsme extrémně připoutáni ke své rodině, dětství a svým blízkým.

Domov pro nás znamená bezpečí, stabilitu, mír, lásku, jednotu, a proto děláme cokoli. Máme tendenci se obracet dovnitř. Když se to stane, jsme rádi sami, ale jindy lidi vítáme s otevřenou náručí. vždy se snažte zůstat otevření!Pokud zklamání, nestavme kolem sebe zdi.

Lev – Peníze: Naše osobní karta znamená peníze, finanční přilepšení, využití stávajících příležitostí, bohatství, bohatství, produktivitu, finanční růst, bankovní transakce, půjčky, obchod, služby, výskyt dosud neznámých zdrojů peněz, dary, méněcenný aspekt lásky, životní energie, hnací síly, měřítka hodnoty.

Klíčové jsou v našem případě peníze, materiální věci, kariéra, luxus, existence.Proto se jich tvrdošíjně držíme, ale zároveň děláme maximum pro to, abychom je získali vlastními silami.

Jako Lvi se považujeme za první a nejdůležitější věc v našem životě.To je nebezpečné, protože se svým obrovským egem můžeme snadno shlížet na ostatní.Když máme co mlít do mléka, rádi a štědře to dáváme ostatní, možná je překvapte dárkem, protože naše srdce jsou vlastně ze zlata a my rádi pomůžeme.Díky naší obrovské vůli a vytrvalosti dokážeme v životě hodně.




Panna – Málo peněz: Naše karta znamená malé, bezvýznamné změny, nebo finanční situaci a dostatek peněz na živobytí. To neznamená, že musíme celý život žít z mála peněz, ale ukazuje, že přijímáme to, co máme. život nám nabízí, pochopme a naplňme svůj osud.

Důvěřujme vyšším silám a tomu, že život nám vždy poskytne to, co potřebujeme k přežití.

Karta navíc také symbolizuje stabilitu, protože usilujeme o bezpečí, a rozhodujeme se moudře.Nemusíme se bát chudoby, protože jednou z našich největších ctností je umírněnost.

Pokračování na další straně