Osobní vzkaz z cikánské karty jen pro vás! Přečtěte si, co vám říká!

Cikánská karta obsahuje osobní poselství pro každého o budoucnosti naší budoucnosti. Pokud chcete vědět, jaké osobní vedení vám slibuje, přejděte níže a přečtěte si to!

Beran – Neštěstí

Papír znamená ztrátu, tragédii, nemoc, náhlou, rychlou, negativní změnu, ale nepropadejte panice a nevěřte, že jsme nešťastné, zkrachovalé masy v důsledku smůly!

Karta ve skutečnosti naznačuje, že máme destruktivní sílu věci přetvářet.Jak nejprve ničíme a pak budujeme, můžeme říci, že jsme nutné zlo.

To se odráží i v našich vztazích, protože touto silou dokážeme lidi přesvědčit, aby se změnili.

Býk – žena v lásce

Naše osobní a osobní identifikační karta, pokud jí předpovídáme, že je to žena, znamená sama sebe.Pokud je to muž, symbolizuje ženu, ke které je citově připoutaná.dobrá a krásná.

Milujeme mít dobrý vztah se všemi a jsme rádi, že máme radost. Matky, manželky, přítelkyně, panny jsou divoké, ale někdy nemáme odvahu některé z nás využít.

Blíženci – Poselství

Smyslem naší osobní stránky jsou božská poselství, která ovlivňují náš osud, naše životy.Tato znamení mohou pocházet odkudkoli a je naším úkolem si jich všimnout a porozumět jim.Čím vědoměji žijeme, tím to bude snazší.

Naše osobní stránka nás také upozorňuje na skutečnost, že my sami jsme posly, kteří přenášejí znalosti do různých částí světa, což není překvapivé, protože rádi mluvíme a vyměňujeme si informace.

Karta nás však varuje, abychom žili vědomě, ale ani to není problém, protože se snažíme, aby vše kolem nás bylo jasné a srozumitelné, a také se snažíme osvítit ostatní.

Také se ujistěte, že věnujete větší pozornost znamením, která prostupují naše životy.

Rak – Domov

Význam naší osobní karty je doma, rodina v užším slova smyslu pokrevní příbuzenství, domov.Navíc symbolizuje fyzickou rovinu, životní prostor, stabilitu, bezpečí, uzavřené kontaktní systémy.

Jako rakovina jsme samotný dům, domov, protože nezáleží na tom, kde právě jsme, protože jsme schopni vykouzlit domov pro ostatní i pro sebe.

Navíc jsme extrémně lpění na rodině, dětství a blízkým.

Domov pro nás znamená bezpečí, stabilitu, mír, lásku, jednotu, a proto děláme, co děláme.Máme tendenci se obracet sami k sobě.zklamání, pak kolem sebe nestavíme zdi.

Lev – Peníze

Naše osobní karta znamená peníze, finanční přilepšení, využívání existujících příležitostí, bohatství, bohatství, produktivitu, finanční růst, bankovnictví, úvěry, obchod, služby, objevení se dosud neznámých zdrojů peněz, darů, podřadný aspekt lásky, životní energie, hnací síla, měření hodnoty.

Klíčové jsou v našem případě peníze, peníze, kariéra, luxus, existence, proto tvrdošíjně trváme na tom, ale zároveň děláme vše pro to, abychom je získali vlastními silami.

Jako lev se považujeme za prvního a nejdůležitějšího ve svém životě.To je nebezpečné,protože se svým obrovským egem můžeme snadno shlížet na ostatní.rádi pomůžeme.Pro svou velkou vůli a vytrvalost přinášíme hodně v životě.

Pokračování na další straně