Otec Britney Spears je v nemocnici. Zpěvačka mu vzkazuje, aby „shořel v pekle“.

Podle informací magazínu Page Six je stav Jamieho Spearse daleko od ideálního. „Jamie se potýká s vážnou infekcí, kvůli níž musel podstoupit operaci. Již několik týdnů je hospitalizován na klinice specializující se na takové problémy,“ sdělil jeden z informátorů.

Druhý zdroj pro magazín poznamenal, že jeho stav je skutečně závažný. V minulosti se spekulovalo o tom, že během léta opět podstoupil léčbu kvůli svým dlouholetým problémům s alkoholem.

V listopadu 2021 ukončil soud v Los Angeles téměř 14 let trvající opatrovnictví, které zahrnovalo majetek i soukromé záležitosti americké popové zpěvačky Britney Spears.

Opatrovnictví bylo nařízeno vzhledem k dřívějším psychickým problémům zpěvačky. Britney Spears požádala soud o ukončení tohoto opatrovnictví v červnu téhož roku. Při té příležitosti ostře kritizovala svého otce Jamieho Spearse, který zastával roli jejího opatrovníka od roku 2008.

Zpěvačka tvrdila, že ji její otec nutil k některým rozhodnutím proti její vůli, včetně užívání lithium a bránil jí v uzavření manželství s jejím partnerem Samem Asgharim a v plánování rodiny. Na konci září soudkyně uvolnila Jamieho Spearse z role opatrovníka.