Pamatujete na film „Láska z pasáže“ s Lukášem Vaculíkem? Podívejte se, kam se poděla krásná Jana

Tatiana Kulíšková se narodila v Bratislavě v roce 1961 a začala svou hereckou kariéru malými rolemi už v dětství. Postupně se stala známou i ve slovenských filmech a pohádkách. Její nejslavnější rolí se stala právě Jana. Ale nebyl to jediný český film, ve kterém jsme ji mohli vidět. Hned po „Lásce z pasáže“ hrála například v komedii „Podfuk“ a objevila se i ve filmech „Zelená léta“ a „Discopříběh“.

Pak však Tatianu jako by ze českých obrazovek vymazal černý inkoust. Její život totiž poznamenala tragická událost.

Postava Jany ve filmu ztratila svého milého Pavla, kterého hrál Lukáš Vaculík, a podobný osud potkal i Tatianu v osobním životě. Když jí bylo 28 let, přišla o svého manžela Pavla Juráně, který se utopil v hotelovém bazénu. Pro Tatianu se tehdy svět zhroutil. V té době si byla jistá, že se už nikdy nezamiluje a nezaloží si vlastní rodinu.

Po této tragédii Tatiana účinkovala ve slovenské televizi jako moderátorka hudebních pořadů a se věnovala dabingu. Ale pak se stalo něco, o co už ani nedoufala. Ve stáří se znovu zamilovala, a to do svého hereckého kolegy z filmu „Cukor“ Vladimíra Jedľovského. Z tohoto vztahu se narodil syn Adam. I když se Tatiana s Vladimírem nikdy neoženila, jsou stále spolu a mají harmonický vztah.

Dnes Tatiana přijímá život takový, jaký je, s grácií. Nechává se být sama sebou a vyhýbá se plastickým operacím. Má spokojené manželství a podle ní jsou oblíbené tvary na místě. Její příběh od známé filmové postavy k zkušené herečce a spokojené osobnosti ukazuje, že krása a šarm jsou nadčasové.