Panna upřednostňuje kariéru, Beran své štěstí. Toto je u vás na prvním místě podle znamení zvěrokruhu

RAK

Pro Raka je nejdůležitější jeho rodina. Ochraňují ji a dělají vše proto, aby byla spokojená. Vše odloží stranou, protože chtějí, aby byla jejich rodina spokojená.

LEV

Na prvním místě je pro Lva obraz o sobě samém. Chce, aby všichni kolem něj viděli to, že je šťastný. Ačkoli nemusí být šťastný ve svém nitru.

PANNA

Panna upřednostňuje svou kariéru před vším ostatním. Chce být nejlepší v tom, co dělá a nechce, aby jí něco v cestě za úspěchem stálo.

VÁHY

Dáváte na první místo svého partnera. Do udržení vašeho vztahu věnujete nejvíce času, energie i úsilí. Někdy však při tom můžete ztratit sama sebe.

ŠTÍR

Štír upřednostňuje pohyb. Chce, aby se vše kolem něj hýbalo, a to hlavně on.

STŘELEC

Chcete se rozmazlovat a dělat vše, abyste se cítili dobře. Proto jste ochoten udělat vše proto, abyste se cítili dobře a byli v pohodě.

KOZOROH

Kozoroh dává na první místo peníze a zvykne být velmi opatrný v jejich utrácení. Vždy se ujistí, že má dostatek peněz pro sebe a pro svou potřebu.

VODNÁŘ

Držíte se hesla, vše pro svého šéfa. Toužíte po uznání, proto většinou postavíte na první místo vše, co řekne a co od vás chce.

RYBY

Na prvním místě jsou pro vás určitě vaši přátelé. Vždy jste tu pro ně, chcete udělat vše proto, aby byli šťastní a spokojení, a to i za cenu, že nebudete spokojeni vy.

Zdroj:Babskeveci.sk