PARTNERSKÁ SHODA podle znamení zvěrokruhu: Podívejte se, ke komu se nejvíce hodíte!

Štír (23.10.-22.11.)

Štír je vášnivý a asertivní, proto vyhledává ohnivé vztahy. I proto mu to nejlépe funguje s jiným škorpiónem. Životní láskou mu může být také ryba nebo rak, protože obě znamení jsou sentimentální a dokáží své city vyjádřit bez slov.

Střelec (23.11.-21.12.)

Světaznalý střelec má potřebu objevovat nová místa a poznávat nové lidi. Pocit svobody a nezávislosti mu umí dát blíženec a beran, případně jiný střelec.

Kozoroh (22.12.-20.1.)

Kozorohové jsou velmi zodpovědní a mají rádi ve svém životě pořádek. Praktičnost a cílevědomost vyžadují i ​​od svého partnera. Tyto podmínky splňuje pracovitá panna a býk, ale jejich chybějící polovičkou může být klidně i kozoroh.

Vodnář (21.1.-18.2.)

Vodnář potřebuje svůj osobní prostor a je rád s člověkem, který dokáže stát na svých vlastních nohou. Přímo magicky se přitahuje s blíží, který mu umí nabídnout rovnováhu mezi nezávislostí a přátelstvím. Fungovat to může iv případě vah a berana.

Ryby (19.2.-20.3.)

Ryby jsou citlivé a láskyplné stvoření. Po svém boku potřebují partnera, který ocení jejich jemnost a empatii. Vhodným adeptem je proto rak, ale také panna, která přesně ví, co dělat v případě, když rybu přemohou emoce. Dominantní štír zase na rybách zbožňuje jejich kreativitu a vášeň.

Zdroj: thoughtcatalog.com