Peter Nagy slaví 65 let a stále září na popové scéně

Zpěvákova kariéra začala s premiérou hitu „Profesor Indigo“ na začátku 80. let, a od té doby jeho popularita stoupala raketovou rychlostí. Písně jako „Láska je tady s námi“ nebo „Dvě malé blechy“ se staly hymnami generací. Přestože se potýkal s kritikou a zákazy, dokázal se prosadit.

Nagyho tvůrčí síla nekončí jen ve hudbě – je také úspěšným fotografem, jehož práce se objevila v prestižním časopise Playboy a na výstavách po celém světě. Jeho fotografická kniha získala uznání a jeho práce zůstává inspirací pro mnohé.

Dokument DNA popu: Peter Nagy odhaluje jeho cestu k hudbě a začátky na slovenském východě. Jeho život a kariéra jsou neuvěřitelným příběhem odmítání a úspěchu, který se promítá i do jeho osobního života.

Peter Nagy slaví nejen životní jubileum, ale také 40 let od založení skupiny Indigo. Jeho turné Peter Nagy 105 slibuje vzrušující retrospektivu jeho kariéry. A jeho fanoušci si mohou užít i premiéru dokumentu na RTVS, který odhaluje neznámé fakty z jeho života.

Peter Nagy je důkazem toho, že odhodlání a vášeň mohou překonat veškerá omezení a vybudovat neuvěřitelnou kariéru, která zasáhne srdce lidí po celém světě.