Petrana po rozchodu vytáhla intimnosti: Jaký byl Tomáš MILENEC?

„To se stalo kolem 17. On měl tehdy jinou přítelkyni, se kterou se kvůli mně rozešel, ale my jsme spolu nebyli oficiálně a tak jsem si řekla, že budu s ním mít intimní akt až tehdy, až budeme skutečně spolu. Pak se to stalo jednou, kdy jsme byli u něj doma a byli jsme pod vlivem alkoholu.

Bylo to prostě tak. Ale potom jsme dva roky nic spolu neměli,“ sdělila. „Moje nejlepší kamarádka mi to v podstatě vysvětlila pomocí okurky. Říkala mi: ‚Vezmi si ruku a dej si ji do úst, přičemž tam máš tu ruku.‘ Ale pak jsem zjistila, že ne všichni mají tam dole stejnou vlhkost jako okurka, takže jsem si musela přizpůsobit,“ stěžovala si. Přiznala také, že nebyla spokojena s „velikostí“.

Co se týče Tomáše, řekla: „Ale co budeme říkat, je to můj bývalý, takže bych ho nejraději kritizovala za všechno, ale musím uznat, že byl chytrý. Pokud některé z nevěst, které byly se mnou v pořadu, chtějí vyzkoušet štěstí s ním, tak bych jim ho doporučila.“ Byla také dotázána na to, co ji nejvíce vzrušuje. „Určitě líbání. Miluji líbání, obvykle mě to nastartuje a pak už to jde dál,“ přiznala.