Pláč Petry Vlhové v nemocnici a slova o konci kariéry

Zde podstoupila řadu vyšetření, která odhalila vážná poškození jejího pravého kolena. Mediální manažer týmu Vlha, Richard Galovič, uvedl, že rozsah zranění v koleni nebylo možné úplně objektivně stanovit magnetickou rezonancí.

Proto budou provádět další invazivní vyšetření za účelem přesnější diagnózy. I s ohledem na plán léčby a konzultace s renomovanými lékaři specializujícími se na taková zranění. Koleno je značně oteklé a šlachy v něm utrpěly poškození, ale konkrétní stupeň poškození není zatím jasný.

Podle zpráv portálu pluska.sk se dostaly ven podrobnosti o situaci, která nastala, když známá slovenská lyžařka Petra Vlhová dorazila do Ružomberské nemocnice. Naše informace ukazují, že s Petrou Vlhovou přišli dva členové jejího týmu a údajně i její přítel Michal Kyselica. Po prvních lékařských vyšetřeních prý panovalo velké zklamání a strach. „Petra a lidé, kteří s ní přišli do nemocnice, byli po prvních vyšetřeních rozhozeni a lze říci, že byli zděšení. Dokonce došlo i na slzy,“ sdělila nám zaměstnankyně nemocnice, která z citlivých důvodů nechtěla být jmenována.

Dosud není jasné, jak dlouho bude naše lyžařka mimo hru, ale kvůli závažnosti zranění to může trvat až šest měsíců. Navíc se šíří zvěsti, že její kariéra by mohla být ohrožena. „Slyšela jsem, že to pro Petru nevypadá dobře. Existuje podezření, že by mohla skončit s kariérou. Možná už se na profesionální lyže nevrátí,“ uvedl nám zdroj z nemocnice v Ružomberku, kam byla Petra Vlhová převezena k prvním vyšetřením v sobotu. Nikdo si určitě nepřeje takový scénář, ale v tuto chvíli je vše vzhledem k nejistotě. Jisté je jen to, že slovenská lyžařka byla v péči švýcarských specialistů.

článek pokračuje na další stránce…