Podzim začíná 23. září: Zde jsou znamení, která budou mít do 21. prosince nejvíce štěstí

  STŘELEC

Letošní sezóna pro vás bude obdobím velkých životních změn. Dá se dokonce říci, že bude následovat období, kdy se mnohá z vašich přání konečně splní.

Jste znamením, které moc dobře ví, co potřebuje ke štěstí a podle toho se chováte. Všechno je pro vás možné a pokud půjdete za svými cíli, vězte, že štěstí vás bude následovat. Musíme říci, že podzim bude zcela jistě obdobím, kdy začnete na poli kariéry i lásky. To je velmi důležité.

Samozřejmě nic z nebe nespadne, ale je jisté, že budete mít tolik štěstí, jako odvahy.

 BÝK

Během podzimu si může mnoho věcí přijít na své. To bude období, kdy se vám to zlepší a kdy si uvědomíte, že jste člověk, který dlouho čekal na štěstí, ale nakonec se vám to stalo. Musíme zdůraznit, že přijdou dny, kdy bude láska v popředí. Je možné, že někteří býci v následujících dnech udělají první krok a konečně začnou bojovat o osobu, kterou milují.

Letošní podzim může být skvělou příležitostí k zahájení nového milostného vztahu.

Někteří členové vašeho znamení, kteří jsou nyní ve vztahu, by si mohli vzpomenout na letošní podzim tím, že se budou ptát. Protože podzim bude samozřejmě obdobím, kdy zvítězí pravá láska.

Musíme dodat, že podzim bude také skvělým obdobím pro vaši kariéru a pro postup na poli kariéry. Po sérii zklamání to vypadá, že se konečně dočkáte odměny a uznání za vaši práci a snahu. Někteří z vás dostanou příležitost postoupit v každé oblasti života. Všechno se může změnit, protože štěstí je krok k vám a záleží jen na vás, jestli chcete vědět, jak ho uchopit