POKUD SI TYTO NÁHODY všimnete, JSTE NA SPRÁVNÉ CESTĚ: Dávejte si pozor, když se vám to stane – ve vašem životě se otevírá něco důležitého!

Náhody by se neměly ignorovat. Často k nim dochází ve správnou chvíli, když je to potřeba. Příkladem je, když do člověka často narazíme na úplně jiných místech a on se pak stane naším partnerem ve vztahu . Dalším příkladem je , když se setkáme s někým , kdo náhodou navrhuje nový projekt, a v důsledku toho se ho účastníme právě ve chvíli našeho života, kdy jsme tak nutně potřebovali změnu. Nebo máme pocit, že se ve svém vlastním projektu posouváme dál prostřednictvím vztahů s jinými lidmi, kteří mají stejné cíle.

Jak poznáte, že jste na správné cestě? Když si všimnete náhod, je to jistě dobré znamení, protože to naznačuje, že vaše mysl je otevřená všemu, co se kolem vás děje. Když si uvědomíte a váš mozek začne hledat příležitosti, jak se naučit něco nového, budete si moci všimnout mnoha důležitých cest, které se ve vašem životě otevírají.

Dalším aspektem, který je třeba zvážit, jsou negativní náhody. Dva hlavní příklady jsou nemoc během důležité události a technické problémy během prezentace vašeho projektu. Navzdory hrůznosti těchto incidentů si musíme pamatovat, že je to naprosto normální, protože špatné věci se čas od času stávají.

Náhodnost může být pozitivní, negativní a neutrální. Důležité je, jak se k této události postavíme. Náš přístup, reakce, mentální zaměření a chování je to, co skutečně určuje náš osud.

Neignorujte všechny příležitosti, které vás každý den obklopují. Každá náhoda je pro vás důležitou zprávou a lekcí. Pokud si jich všimnete, jste na správné cestě.