POLOHA, VE KTERÉ SPÍTE, O VÁS MNOHO NAPOVÍ: PROČ ŽENY RÁDY SPÍ S PŘIKRÝVKOU MEZI NOHAMA?

Většinou spí v poloze embrya, na zádech, na břiše a podobně. Tímto projevem se odráží jejich psychický stav a potřeby.

Ženy během spánku zbožňují objímat nohama své drahé polovičky. Když u sebe partnera nemají, veškerá láska se obrátí na přikrývku nebo polštář. Zdá se tedy, že existuje někdo, komu můžete darovat své teplo a daný člověk to vzájemně opětuje. Koneckonců, deka či přikrývka jsou vždy měkké a teplé tak i člověk se kterým spíme.

Co se fyziologie týče, někteří lidé si dávají přikrývku mezi své nohy, aby bylo jejich tělo během spánku v pohodlné poloze. Například, pokud vás píchá neoholená kůže na nohou, a nemáte čas ani chuť řešit to holením, toto je způsob jakým to vyřešíte.

Když se nohy zahřejí, třou se jedna o druhou a potí se, deka je vhodným prostředkem na termoregulaci.

Ženy s chudšího nohama pravděpodobně znají problém stlačování kolenních kloubů nebo kůstek na kotnících. Přikrývka je na to jako stvořený!

Někteří lidé mají problémy s páteří, jejíž příčina může být i napolohování jedné nohy, která celou noc tlačí svou vahou na tu druhou a tím vznikají bolesti v dolní části zad. Přikrývka tak působí jako měkká podpěra pro vrchní nohu.

Mýtus o tom, že přikrývka mezi nohama ženy uspokojuje její potřeby je hloupost. Koneckonců, během spánku se nedotýká její pohlavních orgánů. V první řadě jí poskytuje spíše komfort jako pocit sexuálního uspokojení.

Není to tak dávno, co se začaly vyrábět speciální polštáře pro těhotné ženy. Anatomie jejich těla se liší během období nošení děťátka v bříšku, což vyžaduje vhodné podmínky i během času stráveného spaním.

Jejich oblíbenost přinutila výrobců polštářů popřemýšlet nad tím, aby si polštáře kupovali i ti lidé, kterým chybí objetí a fyzická intimita. Objímání polštáře během spánku tak pomáhá vyplnit to chybějící místo.

Jak je to u vás? Spíte v takové poloze nebo upřednostňujete spánek na zádech či břiše?

zdroj: chillin.sk/ ofigenno.com