POPLACH: Dorazila děsivá nemoc, všichni jsou ve velkém strachu

„Samozřejmě, že ten krém nepomohl a rány a příznaky nezmizely. Po nějaké době jsem začal z ran vytahovat nějaké útvary, tenké nitě v černé a žluté barvě. Nešla jsem to k lékaři, protože jsem to nepovažovala za důležité. O morgellonech jsem nic nevěděla a doktoři mi neřekli, že to může být příčinou,“ vypráví viditelně zesláblá žena, která dodává, že od té doby, co trpí touto neznámou nemocí, se cítí vyčerpaná a unavená. , a jejím největším problémem je pocit neustálého odčervování pod kůží na hlavě a zádech. „Někdy je to k nevydržení, jako by vám hlavou a tělem procházel milion mravenců, je to prostě neskutečné a já nevím, co mám dělat.“

B.A. poslala nám i výše uvedený snímek svých zad a zmínila se, že od té doby, co onemocněla, nevycházela ze svého bytu ze strachu, aby jiní neonemocněli, a stejné obavy měla i Aranka Lukač z Nového Sadu, které se jí podařilo zmírnit pomoci symptomů přírodní medicíny a o čem mluví v tomto videu.

Kdo ví, kolik lidí ve skutečnosti trpí Morgellonovou chorobou, která se objevuje u zcela neznámých entit po celém světě, zatímco média cenzurují pravdu o Morgellonu a chemtrails a GMO-potravinách – tedy o příčinách této nemoci! Šiřte proto tuto informaci!