POVEDENÝ VTIPNÝ TEST: VYBERTE SI DĚDU MRÁZE A ZJISTĚTE, CO VÁS ČEKÁ V NOVÉM ROCE

Děda Mráz č.2

Je to možná nezávislost, která vás definuje. Na vaší cestě životem se nenacházejí žádné omezení. Vaše umělecké schopnosti s vysokou pravděpodobností zvýší finanční příjmy iv novém roce.

Nemusíte se snažit o sílený úspěch v práci: vše, co musíte udělat, je být věrným svým zásadám. A věřte, že dostanete to, po čem jste tak dlouho toužili.

Děda Mráz č.3

Jste citlivý člověk. Mnohem více času trávíte přemýšlením o sobě a světě kolem vás, jako o jiných lidech.

V roce 2021 se ve vašem životě vyskytne osoba, se kterou si vybudujete harmonický-romantický vztah. Dokonce i v případě, že jste soběstačný člověk a jen zřídka kdy se skutečně nudíte, váš život bude ještě pestřejší, než kdykoliv předtím.

Děda Mráz č.4

Jste velmi praktický a vyrovnaný člověk. Lidé vás mají rádi, protože vědí, že se na vás mohou vždy spolehnout.

Přestože jste osoba se silným charakterem, nelíbí se vám, když lidé vnímají vaše slabé stránky, či citové projevy. Proto se může stát, že se u vás vyskytnou problémy s opačným pohlavím. V roce 2021 však potkáte osobu, která dokáže ocenit vaši laskavost a nebude se ji snažit zneužít.

Děda Mráz č.5

V mnoha situacích se jevíte jako sebevědomý člověk. Vše ve vašem životě máte pod kontrolou: nikdy se nespoléháte na štěstí, jen na své vlastní síly.

Nic neodkládáte na později a pocit spokojenosti pocítíte až poté, co něco dokončíte. Lidé ve vašem okolí vědí o vaší síle a vnímají vás jako sympatického člověka. Díky své odpovědnosti a vytrvalosti se v roce 2021 posunete dopředu, což bude jen logickým vyvrcholením všeho vašeho úsilí.

Přejeme vám šťastný Nový rok!

Zdroj:mysmezeny