POZOR NA ZATMĚNÍ SLUNCE 25. ŘÍJNA : 1 znamení bude tvrdě zasaženo

Zvláštností tohoto zatmění je, že k němu dochází v den novoluní, v astrologii se tento jev nazývá „Černá Luna“.

Podle astrologických předpovědí bude zatmění Slunce ve Vahách 25. října 2022 rozsáhlou událostí, která radikálně změní životy většiny znamení horoskopu!

Zvláštností tohoto zatmění je, že k němu dochází v den novoluní, v astrologii se tento jev nazývá „Černá Luna“. V tom období člověk pociťuje silný psychický tlak a nadměrnou emocionalitu. Také Venuše se v tento den přiblíží ke Slunci, což může negativně ovlivnit milostné vztahy. Velký počet planet v blízkosti Slunce naznačuje, že zatmění bude mimořádně významné a osudové. Donutí nás jednat rychle a rozhodně, zaokrouhlit a ukončit vztahy a události, které nás dlouhodobě trápí. Výsledky zatmění nebudou vidět hned, ale až za dalších šest měsíců.

V den zatmění a neděli poté v žádném případě nepodepisujte důležité smlouvy, protože jinak toho budete velmi litovat. Slunce působí silněji na muže, zejména na ty ve vedoucích pozicích, proto je lepší se „vlnění“ v práci vyhnout. Počkejte prosím alespoň 7 dní. Také toto období není příznivé pro stanovování cílů, plánování a podobně, ale upřednostňuje učení, sebeanalýzu, obrat k spiritualitě atd.

Beran

Beran bude tímto aspektem vážně zasažen. Někdo se konečně rozhodne partnerovi vše přiznat a odevzdat se celým srdcem a duší, někdo naopak očekává náhlý zlom ve vztahu.

Býk

Toto období bude pro Býka skutečným překvapením. Vaše intuice je neuvěřitelně silná, vše, co jste si kdysi mysleli, nyní vidíte z jiné perspektivy. Z toho budete mít prospěch.

Blíženci

Toto zatmění může Blížence povzbudit, aby si sbalili kufry a cestovali nejen za turistikou, ale aby úplně obrátili svůj život a našli štěstí v jiné zemi.

Pokračování na další straně