PRAVIDLO RAKA ZAČÍNÁ ZÍTRA A POTRVÁ DO 24. ČERVENCE: Tady je to, co přináší vašemu znamení, NEJPŘESNĚJŠÍ ASTRO PŘEDPOVĚĎ

Váhy
Jste znamením, které uspěje, když jsou věci v rovnováze. Pod Sluncem v Raku možná budete muset zkontrolovat, zda tam nejsou nějaké nerovnováhy, které by mohly vysát vaši energii. Poslední měsíce přinesly spoustu změn a proměn, využijte energii období Raka k dobití baterek. Trávte čas u vody, obklopujte se lidmi, kteří vás povznášejí a díky nimž se cítíte dobře, a pracujte na obnovení rovnováhy ve vašem životě.

Novoluní v Raku 28. června může inspirovat věci ve vašem srdci nebo upozornit na váš domov a rodinný život. Cokoli přijde s novoluním, může vyžadovat, abyste si stanovili nějaké hranice nebo přemýšleli o tom, čemu skutečně chcete věnovat svůj čas a energii. Neptun se také stává retrográdním v den novoluní, ale pravděpodobně to bude vítaná energie a může vám pomoci vidět hlubší nebo vyšší pravdu, pokud jde o osobu nebo člena rodiny ve vašem životě.

Superúplněk po 13.7. přináší silné vlny podpory, pokud jde o vaši kariéru. Použijte tento úplněk k postupu ve své kariéře jakýmkoli směrem, který si vyberete!

Štír
Nikdo nemůže říct, že jste tvrdě nepracovali a soustředili se na svůj vnitřní růst! Nedávné zatmění Krvavého Měsíce ve vašem znamení by bylo náročné a mohlo by ve vašem životě spustit některé transformační energie. Ať se stane cokoli, vězte, že je to součást většího cyklu, a pokud hledáte jasno, buďte si jisti, že to přijde, až cyklus skončí!

V období Raka ucítíte ve vzduchu lehkost. Využijte toho k trávení času s přáteli a rodinou a dokonce se někam stáhněte. Jako vodní znamení bude voda vždy zdrojem léčení a dobíjení, ale možná si uvědomíte, že hory jsou stejně v úplňku, zvláště kolem superúplňku v Kozorohu 13. července.

Po vší té proměnlivé energii, která proudila vaším životem, může být přízemní, stabilizující energie zemského Kozoroha a některých horských krajin právě to, co potřebujete! Zarovnání Slunce s pevnou hvězdou Sirius může posílit vaši intuici. Jste přirozeně jasnovidci, takže pokud chcete obdržet zprávu, využijte energie tohoto portálu. Jednoduše si stanovte záměr a pak hledejte znamení, ať už prostřednictvím svých snů, části psaní deníku nebo prostřednictvím matky přírody.

Střelec
Období rakoviny vám může pomoci vnést do vašeho života klid a lehkost a zbavit se všeho, co jste se snažili ovládat. Snažte se soustředit jen na to, co můžete ovládat a pusťte vše ostatní.

Rak je vodní znamení, takže použijte tuto vodní energii, abyste šli s proudem. Několik dní po novoluní přináší Sirius na vaši cestu silnou duchovní a duševní energii. Energii můžete použít k posílení svého duchovního těla a posílení své intuice, ale vězte, že vám také může pomoci, pokud jde o rozšíření vaší mysli.

Jako Střelec jste od přírody student, takže pokud chcete něčemu porozumět nebo prozkoumat, nyní je fantastický čas jednat. Nezdržujte se, zkuste krátký kurz, přečtěte si tu knihu a uvidíte, kam vás zavede!

Superúplněk v Kozorohu 13. července se vám může zdát těžký. Použijte lunární vibrace k odstranění všeho, co již neslouží.

Kozoroh
Když Rak stojí naproti vám na kole zvěrokruhu, směruje energii do vnějších částí vašeho života a vašich vztahů. Líbí se vám, co vidíte zvenčí? Tady se můžete soustředit. Období rakoviny je také vhodnou dobou k zamyšlení nad tím, zda to, co vidíte navenek, odpovídá tomu, co se děje uvnitř, nebo zda tito dva pracují proti sobě.

Uspořádání priorit a sladění těchto priorit bude podporováno v rámci superúplňku v Kozorohu 13. července. Tento úplněk vám může připadat jako tvrdá práce a může vás vyzvat, abyste skutečně vykročili a převzali za věci zodpovědnost.

Před tímto úplňkem, 28. června, nastává novoluní v Raku a tato energie je pro vaši duši a ducha mnohem jednodušší! Tento mladý měsíc je fantastický čas na cestování nebo setkání s přáteli a rodinou. Obklopujte se lidmi a věcmi, ve kterých se cítíte dobře, zasloužíte si to!

Vodnář

Posledních pár let pro vás bylo náročných, protože Saturn obíhá kolem vašeho znamení. Saturn vždy přináší lekce a výzvy, a protože byl ve vašem znamení, cítili jste jeho práci docela silně! Zatímco Saturn bude ještě nějakou dobu proplétat své kouzlo na pozadí vašeho života, období Raka přináší spoustu příležitostí k resetování a kontaktu se svou ženskou stránkou.

Ženská energie se vztahuje k důvěře, toku a práci v souladu s energiemi světa kolem vás. I když je to měkká, soucitná, intuitivní a kreativní energie, je také neuvěřitelně mocná a silná. Když si dokážete udržet svou ženskou sílu, stanete se silou a mocným spolutvůrcem tohoto Vesmíru.

Za vlády Raka získáte příležitost vstoupit do své ženské síly a vlastnit vše, čím jste. To by mohlo být zesíleno koncem června, kdy se Slunce dostane do kontaktu s Černou Lunou Lilith. Spustí se vaše intuice, která vám pomůže převzít kontrolu a vědět, jakým způsobem cestovat.

Ryba
Rak je vodní znamení stejně jako vy, a proto letošní sezóna probíhá v souladu s vaší duší! Neptune, vaše vládnoucí planeta se pohybuje retrográdně, ale ve skutečnosti by to mohlo být dobré. Neptun je planeta iluzí, snů a fantazií. Když to jde zpětně, může to ve skutečnosti zvýšit vaši kreativitu, ale také vám umožní vidět vyšší a hlubší pravdu.

Věci, které pro vás byly nejasné nebo matoucí, mohou začít dávat smysl a mohou být odhaleny jakékoli iluze nebo podvody.

Věnujte pozornost novinkám a postřehům přicházejícím pod novoluním v Raku 28. června. Neptun jde retrográdně ve stejný den, takže některé okamžiky probuzení jsou velmi možné.

Úplněk v Kozorohu 13. července je ten, který pro vás může být obtížný, takže si určitě udělejte čas na péči o sebe a odpočinek.

Zdroj.esoteric