PŘED NÁMI JE SILNÉ ASTRO OBDOBÍ! ZAČÍNÁ 23. ČERVNA: Tato 3 znamení jsou pod útokem – zde je to, co je čeká

BLÍŽENCI

Kromě Merkura do vašeho znamení vstupuje i Venuše, takže budete velmi atraktivní pro lidi opačného pohlaví. Pro mnoho příslušníků vašeho znamení je to období, ve kterém se můžete snadno zamilovat. Budete lákadlem pro lidi opačného pohlaví a mnozí si všimnou, že jste zkrásněli. Je před vámi období, ve kterém se nemůžete nudit. Změníte styl oblékání a budete flirtovat s více lidmi zároveň.

VÁHY

Venuše v Blížencích vám přináší cestu! Je to také setkání s někým, kdo není ve vašem městě. Pokud jste ve vztahu, ideální čas je naplánovat si společný výlet. Venuše v devátém domě je také láska „čekající na dálku“. Proto pro vás bude v příštím měsíci zajímavé dopisovat si s někým, kdo není ve vašem městě.

VODNÁŘ
Venuše v pátém poli vám přináší možnost se zamilovat. Před vámi je období, ve kterém budete dostávat pozvánky na výlety, koncerty a večírky. Váš společenský život bude každopádně bohatší a nebudete si moci stěžovat, že se nudíte. Následují vás noví známí na veřejných místech. Venuše v Blížencích působí na dámy Vodnáře, které plánují rozšířit svou rodinu.

Venuše v Blížencích nepotěší Panny, Střelce a Ryby.

Zdroj:esoteric