Předpověd: Co nás čeká v příštích sto letech?

Pomalé předpovědi do budoucna

Ve dvacátých letech 21. století předpovídá Vanga pro Evropu obrovské výzvy. Je možné, že Starý svět bude čelit ekonomickým a sociálním problémům. Čarodějka řekla, že Evropa v tuto chvíli přijde o velkou populaci.

Ve třicátých letech začne hladina světových oceánů prudce stoupat. Velké oblasti pevniny spadnou pod vodu, mnoho států přijde o pobřežní města a lidé budou nuceni se pohybovat po souši.

Pokud jde o celosvětový vědecký průlom, ten se očekává zhruba v polovině 21. století. Většina objevů bude souviset s lékařskou oblastí. Možná vědci odhalí, co by v budoucnu mohlo výrazně prodloužit délku života lidí. Nyní lze vysledovat počátky některých budoucích objevů a lékařského vývoje.

Vanga také zmínil velmi vzdálené časy. Například do konce 22. století by lidstvo mohlo navázat kontakt s mimozemskými civilizacemi a také výrazně pokročit ve vesmírných technologiích.

Třetí čtvrtina 21. století bude podobná začátku 20. století. Mnoho zemí se vrátí na komunistickou cestu rozvoje, ale tento politický systém výrazně zlepší. Na konci 21. století bude lidstvo napadeno novou nemocí, která by si mohla vyžádat životy milionů lidí. Konec 21. století bude ve znamení velkých výzev. Lidí bude tolik, že nebude dost jídla. Mnozí budou žít pod hranicí chudoby…

Přesné předpovědi pro Vangu končí zhruba v polovině 21. století. Numerologové, astrologové a široká škála odborníků se také domnívají, že na konci 21. století bude lidstvo čelit nepříznivým změnám a velkým sociálně-politickým problémům, které nakonec spojí národy.

Zdroj:lifter