Předpověď na 7 let pro všechna znamení zvěrokruhu. Umožní vám předem se připravit

Nastal tedy čas velkých přeměn v životě každého člověka. Ke změnám dochází nejenom v osobním životě lidí, ale také v jejich pracovní kariéře. Změny budou velmi pravděpodobně souviset také s financemi. Uran je planetou svobody, planetou rychlých, spontánních rozhodnutí a jisté nepředvídatelnosti. Býk naproti tomu je znamením velmi usedlým, pevným a konzervativním. Mohou si vůbec rozumět? Jak se toto postavení projeví v osudech zrozenců jednotlivých znamení? Astrologové hovoří o posílení zemského živlu, o snahách o větší stabilitu a o zemitosti. Podívejte se, na co byste se měnili připravit.

Prognóza na 7 let pro všechna znamení zvěrokruhu. Můžete se připravovat.

Beran

Beran, ohnivé znamení. Spontánní, temperamentní a poněkud sebestředné. Jestliže jste, Berani, dlouho usilovně pracovali, můžete se právě teď chystat ke sklízení plodů své práce. Uran do vašeho života vtrhne jako bouře a přinese vám úspěch a peníze.

Tato planeta pro vás udělá to vůbec nejpříjemnější – zbaví vás pout každodenní pracovní povinnosti a postrčí vás směrem k tomu, co děláte ze všeho nejraději. Takže se konečně dočkáte – práce vám bude zábavou i dobrým zdrojem financí.

Pokračování na další straně