Představitelka Barči ze seriálu My všichni školou povinní promluvila o znásilnění

Michaela Kudláčková foto: youtube.com
Michaela Kudláčková foto: youtube.com

Soud s Dominikem Ferim (27) přiměl také další ženy, které prožily znásilnění, aby se otevřeně vyjádřily. Po třiceti letech se i herečka Michaela Kudláčková (55), která hrála roli Barči v seriálu „My všichni školou povinní,“ rozhodla podělit o své zkušenosti.

Když bylo herečce Kudláčkové pětadvacet let, vracela se po oslavě domů společně s kamarádkou pěšky. Zároveň popsala, že muž, o němž se později ukázalo, že není cizí, byl tehdy také na oslavě a nabídl jim odvoz. Z důvodu, že muž nebyl pro ně neznámý, rozhodly se nabídku přijmout. Nejprve odvezl kamarádku domů a poté se vydal s Kudláčkovou směrem k Ďáblickému háji, což je lesní oblast mezi pražskými čtvrtěmi Kobylisy, Dolní Chabry a Ďáblice.

Herečka Kudláčková popisovala situaci tak, že na začátku se snažila prosit a bránit, ale postupně to začalo mít podivný účinek na ni. Po mužově hrozivých slovech, že ji napadne, pokud se pokusí o útěk, se rozhodla, že je lepší přenechat si pět minut utrpení, než riskovat svůj život. Tuto hrůznou situaci zažila, ačkoli byla tehdy provdaná a měla dvě dcery, Pavlínu a Michaelu.

článek pokračuje na další stránce..