Přesná hodina vašeho narození obsahuje tajemství vaší osobnosti: ŘEKNĚTE NÁM, KDY JSTE SE NARODILI, OBJEVÍME, CO VÁS V ŽIVOTĚ ČEKÁ

6. Pokud jste se narodili mezi 10. a 12. hodinou

Jste velmi otevřený. Jste rádi s těmi, kteří sdílejí vaše zájmy. Jste dobrý týmový hráč a umíte dát lidi dohromady. Stále hledáme nové přátele, zábavné zážitky a momenty.

7. Pokud jste se narodili mezi polednem a 14:00

Jste ambiciózní a zodpovědný člověk, který si umí poradit se vším, co život přináší. Potřebujete, aby vás ostatní obdivovali jako někoho, kdo přesně ví, co chce, ale buďte s tím opatrní, protože vaše profesní úspěchy mohou ohrozit váš soukromý život.

8. Pokud jste se narodili mezi 14. a 16. hodinou

Jste velmi aktivní a dobrodružní. Odmítáte rutinu a stabilitu a jste vždy připraveni objevit něco nového. Toužíte rozšiřovat své obzory a neustále hledáte odpovědi na nejnáročnější filozofické otázky.

9. Pokud jste se narodili mezi 16. a 18. hodinou

Jste pozitivní a energický člověk, který touží po odhalení největších záhad života. Často se bojíte někomu otevřít a sdílet s ním své pocity. Nic nepovažujete za samozřejmost, zvláště pokud jde o důvěru a lásku.

10. Pokud jste se narodili mezi 18. a 20. hodinou

Máte zvláštní dar, kterým je cítit potřeby druhých a mít schopnost vžít se do jejich kůže. Vyhýbáte se konfliktům a přílišnému kladení otázek a přijímáte život takový, jaký je.

11. Pokud jste se narodili mezi 20. a 22. hodinou

Jste skvělý herec ve vedlejší roli. Nemusíte být středem pozornosti, abyste se cítili dobře. Cítíte se skvěle, když pomáháte druhým. Rádi vás ostatní oceňují. Jste perfekcionista a nerad děláte chyby.

12. Pokud jste se narodili mezi 22. hodinou a půlnocí

Přesně víte, kdo jste a co chcete. Vyzařujete radost a vitalitu. Oceňujete kreativitu a toužíte po slávě a pozornosti. Často překračujete své limity, abyste dosáhli svých cílů.