Přesný test osobního života

Číslo 4)

Lidé tohoto čísla se obvykle dívají na věci ze svého zvláštního úhlu pohledu, což jim umožňuje najít podrobnosti skryté před ostatními.

Zároveň se to obvykle stává důvodem pro jejich nesouhlas s většinou a střety s ostatními. Zřídka usilují o materiální úspěch, nejsou příliš přátelští, jsou často sami.

Číslo 5)

Lidé tohoto čísla jsou opravdu extrémně citliví. Obvykle jsou od přírody velmi živí, impulzivní, lehkomyslní, ochotní riskovat a velmi si cení potěšení.

Zpravidla jsou snadno vzrušitelné a často podléhají nervovým poruchám. V podnikání mají lidé číslo 5 tendenci uspět a po neúspěchu se velmi rychle uzdraví. S těmi se stejným počtem mají obvykle nejlepší vztahy.

Číslo 6)

Lidé číslo 6 jsou harmoničtí a vyrovnaní, mají sebevědomí, i když někdy jsou příliš tvrdohlaví. Nejčastěji jsou velmi romantické a milostné, jejich zájmy se zpravidla zaměřují na domov a rodinu. Mají dobrý vkus, jsou k sobě velmi nakloněni, snadno se sbližují s ostatními lidmi.

Číslo 7)

Číslo sedm je symbolem štěstí a okultních znalostí. Lidé z tohoto počtu se nejčastěji stávají filozofy a mysliteli.

Obvykle jsou ponořeni do svých vlastních myšlenek, a proto jsou poněkud rozvedení s okolím. Mají také lásku ke všem druhům cestování. Počátky těchto lidí nejčastěji končí úspěšně.

Číslo 8)

Lidé číslo 8 se vyznačují velkou silou vůle a výraznou individualitou, obvykle se v komunikaci vyznačují vnějším chladem a odloučením, i když ve skutečnosti jsou schopni nejhorlivějších pocitů.

Číslo 9)

Lidé číslo 9 jsou obvykle bojovníci přirozeného původu, jsou aktivní, odvážní a cílevědomí, díky čemuž obvykle vyhrávají. Zároveň se lidé číslo 9 často ocitají ve všech druzích nepříjemných situací. Tito lidé dokážou ve vztahu k blízkým dosáhnout nejlepších pocitů.

Zdroj.esoteric