Příběh, ze kterého se vám udělá špatně: Otřesné, co udělali ženě v provozu rychlého občerstvení, matka to nenechala jen tak

Žena byla viditelně hladová, ale zaměstnanci raději, než by ji nasytili, jídlo utratili na to, aby ho na ni házeli. „Abych nezpůsobila příliš velkou scénu, popošla jsem k paní a zeptala jsem se jí jestli je hladová. Přikývla hlavou, že ano a já jsem řekl ok, pojďme tedy. jídlo, a řekla jsem jim, aby jí dali, co chce jíst. Udělali ženě jídlo, dala jsem jim peníze a ona beze slova odešla,“ řekla matka, která v této hrozné situaci prostě musela zakročit.

„Pointa mého příběhu není o krmení bezdomovců, ale o lidské slušnosti. Podle mě si v této situaci nikdo nezaslouží, aby se na něj házelo jídlo. Jak dehonestovaně se musela cítit tato žena. Jen na okraj, když jsem se dostala k ženě blízko „Je jasné, že má psychické i zdravotní problémy. Všichni jsme lidské bytosti a doufám, že jednoho dne se svět zlepší v naší vzájemné úctě. Jsme opravdu v žalostném stavu,“ vysvětlila Chris.