PŘICHÁZÍ SILNÉ ASTRO OBDOBÍ, POTRVÁ DO 20. SRPNA: A tato znamení jsou pod útokem!

PANNA
Mars v devátém domě vám přináší možnost cestovat. Jsou to zprávy z cest a něco, co pro vás bude něco znamenat. Pokud jste mladí, zaměřte se na dokončení studia.

VÁHY
Mars v Býku je dobrý pro peníze, ale také pro řešení problémů s dědictvím. To vám přináší příležitost získat sponzorství pro projekt, který je pro vás důležitý.

ŠTÍR
Krize v partnerských vztazích. Budete chtít více svobody a připoutanosti k partnerovi. Budete cítit neustálý tlak mezi tím, co chcete a co musíte udělat.

STŘELEC
Čeká vás spousta povinností a práce. Budete mít také možné konflikty se spolupracovníky. Ať se vám to líbí nebo ne, v tomto období budete muset být v práci pilní. Věnujte více pozornosti svému zdraví.

KOZOROH
Mars v Býku vám přináší nové vášně a lásku. Ve vztazích pro vás bude důležitá loajalita a náklonnost. Pokud máte děti, toto období přináší možnost je lépe vychovat. Mars v Býku je skvělý pro všechny, kteří se chtějí věnovat nějakému sportu.

VODNÁŘ
Mars v Býku vám přináší rodinné problémy. Budete mít starosti o byt a jsou možné poruchy. Jeden člověk z rodiny vám přinese velké starosti.

RYBA
Mars ve třetím domě naznačuje důležité rozhovory a vaši schopnost vyjednávat. Budete mít příležitost přesvědčit ostatní o svých názorech, ale měli byste si dát pozor, abyste nebyli odříznuti. Pokud jste řidič, musíte být v provozu opatrní.