Přirozený dar podle data narození je zvláštní shoda okolností

Ukazuje se, že každý člověk má přirozený dar podle data narození. Kontrola je velmi snadná – stačí provést nejjednodušší kalkulaci s datem narození. Udělejte to, abyste viděli podivnou shodu informací, které obdržíte, a porovnejte je se svými charakterovými vlastnostmi.

Abyste zjistili své číslo, musíte sečíst všechny číslice svého data narození, dokud nezískáte jedinečné číslo. Například 29. 10. 1974 se vypočítá takto: 2+9+1+0+1+9+7+4=33. Pak 3+3=6. Toto je vaše číslo. Nyní můžete sledovat výklad. Pokud v důsledku toho získáte dvoumístné číslo (například – 13), budete muset přidat 1 a 3. A vaše číslo bude 4.

1 – Máte jasné vůdčí schopnosti. Můžete být úspěšní v jakémkoli podnikání, pokud dokážete zaujmout lidi svými nápady. Máte velmi silnou vůli, dobrou iniciativu, zodpovědnost a družnost. Jste rozený vůdce. Stanovte si cíl a odvážně k němu jděte.

2 – Jste rozený diplomat. Vaše číslo vám dává možnost vyjednávat s velmi odlišnými lidmi. Můžete být úspěšní v jakékoli oblasti. Stanete se dobrým psychologem, právníkem a diplomatem.

3 – Jste veselý člověk. Máte bohatou fantazii a touhu po kreativitě. Vaše bohatá fantazie vám přinese úspěch v psaní, malování a hraní.

4 – Jedná se o nejpraktičtější a nejkoncentrovanější lidi. Vaše vysoká schopnost koncentrace vám pomůže uspět v exaktních vědách a programování. Lidé s takovými schopnostmi dělají úžasné klenotníky, architekty a finančníky.

Pokračování na další straně