PŘÍŠTÍ NOVÝ MĚSÍC OVLIVNÍ VŠECHNA ZNAMENÍ: Tady je, kdo čeká na obrovské peníze

Novoluní nastane přesně den po začátku vlády Střelce, 23. listopadu ve 23:57. Tady je, komu to přinese největší radost…

Fáze novoluní je plná optimismu, hojnosti a příležitostí k dobrodružství.

Toto je také nejlepší příležitost pro manifestaci, na kterou jste čekali měsíce, takže uvidíte, jak novoluní ovlivní vaše znamení zvěrokruhu.

Beran
Vaše vládnoucí planeta Mars může být v retrográdním stavu, ale toto ohnivé lunace vám vrátí nějakou sílu. Vaše mysl se aktivuje a inspiruje vás, abyste se soustředili na své širší zájmy a filozofická přesvědčení. Možná zjistíte, že toužíte po alternativních úhlech pohledu nebo nových zkušenostech, které vám pomohou vymanit se z každodenní rutiny a rozšířit váš způsob myšlení. Vyjděte ze své komfortní zóny…

Býk

Minulý měsíc byl měsícem zatmění, který otřásl vaším světem a obrátil ho vzhůru nohama, takže tento novoluní je ten správný čas čelit svým vnitřním démonům. Když se přizpůsobíte velkým životním změnám, budete se cítit zranitelní, ale stanovte si hranice tam, kde cítíte, že jsou nezbytné. Dejte si prostor a energetickou ochranu, kterou potřebujete ke zpracování svých pocitů.

Blíženci

Ve vztazích obracíte vzrušující nový list a vaše upovídané vzdušné znamení jistě dostane příležitost vyjádřit přesně to, co od nich chcete. V milostném životě jsou možná nová vzrušení. Buďte otevření výzkumu všemi možnými způsoby.

Rak

Už se ve své každodenní rutině docela nudíte, že? Každý den děláte stejné věci, ale novoluní vás inspiruje a otřese. Zkuste trochu změnit svůj rozvrh a rutinu, buďte trochu spontánní. Změňte trasu, kterou jezdíte do práce, vyzkoušejte fyzickou aktivitu, kterou jste nikdy nedělali, nebo si naplánujte kávu s kamarádkou, kterou jste nějakou dobu neviděli. Pokud změníte své návyky, změníte svůj život.

Pokračování na další straně