Proroctví na nadcházející dny pro všechna znamení zvěrokruhu!

VÁHY

Může to být velmi zajímavé období. To musíme říct. Přemýšlejte o tom, co přesně chcete, a jednejte podle toho. Co je důležité dodat, není pochyb o tom, že jeden krab udělá cokoliv, aby si vás získal. Velmi snadno vám může přinést nový začátek do života a vrátit vám úsměv na tvář.

 ŠTÍR

Proroctví pro příští dny je příznivé, když na vás přijde. Co ale musíme říci je, že je velkou chybou, když si v tuto chvíli nejste jisti svými činy. Možná jste dali někomu šanci a myslíte si, že vám ten člověk znovu ublíží. Jen se v klidu. Nedělejte nic, čeho byste mohli litovat, ale pomalu jděte ke svému štěstí.

STŘELEC

Musíme zdůraznit, že je jisté, že se vaše sny stanou skutečností. Co je ale důležité říci, je fakt, že nyní ve svém životě chcete rakovinu, která nestojí za vaše emoce a lásku. Neohlížejte se zpět, ale soustřeďte se na to, co teprve přijde. Všechno vyjde.

KOZOROH

Musíte vědět, že Beranovi na vás záleží a je připraven udělat cokoliv, aby vám to dokázal. Co je upřímně důležité říci je, že není pochyb o tom, že je to člověk, který ví, co chce, a tentokrát jste to vy. Začněte myslet na sebe a zaměřte se na to, co přesně chcete. Štěstí není tak daleko.

VODNÁŘ

Vaše emoce jsou zdůrazněny. Tak to bude v příštích dnech. Záleží vám na jedné koze a udělali byste cokoliv, abyste si ji udrželi. Ale musíme říct, že musíte vědět, že kolik dáváte, měli byste také dostávat. Není to však člověk, který vás bude moci milovat tak, jak byste chtěli.

RYBA

Proroctví pro nadcházející dny vám radí, že trvá déle, než zapomenete na některé lidi, kteří vám ublížili. Dejte si ten čas. Dejte si šanci začít znovu a nikdy se neohlížejte. Nic tam není stejné, jako bylo, a to je velmi důležité zdůraznit. Ta osoba nestojí za vaši novou šanci.

Zdroj:esoteric