Proroctví o Nostradamovi. Předpovídal konec královské rodiny?!

Nostradamus předpověděl konec královské rodiny?

Zastánci Micheala de Nostradamus říkají, že jeho spisy poukazují na rozpad královské rodiny.Nostradamus hovořil o měnících se „velkých silách“ a „království, které již neroste“.Na konci války se velmoci mění. Na břehu se narodily tři krásné děti. Když vyrostou, je to pro ně zkáza. Díky změně království v zemi přestanete růst.

Tyto tři děti se mají týkat prince Williama, prince Harryho a princezny Beatrice. Princ William se skutečně narodil sedm dní po skončení války o Falklandy. „Předpovídá konec britské monarchie a začátek britské republiky, který přijde velmi brzy.

Michel de Nostradamus byl francouzský astrolog od 16. století. Je proslulý svými předpovědi, které sahají až do 21. století.

Rozhovor s Meghan a princem Harrym

Rozhovor Meghan Markle a prince Harryho byl pro Brity doposud vrcholem roku. Meghan v rozhovoru přiznala, že byla v královské rodině obětí rasismu. Milovaný princ Harry také řekl, že zatímco žila v Buckinghamském paláci, bojovala s depresemi a měla sebevražedné myšlenky. Byla jí však odmítnuta pomoc, protože by to mohlo mít špatný dopad na obraz královské rodiny.

72letý princ Charles je dědicem trůnu nejdelší dobu v historii britské královské rodiny. Někteří věří, že Nostradamovo proroctví znamená, že nikdy nebude mít příležitost sedět na trůnu.

Skeptici těchto proroctví věří, že Nostradamovy záhadné záznamy jsou příliš vágní, než aby byly považovány za autentické popisy toho, co se v královské rodině v budoucnu stane. Brian Dunning, autor vědy a tvůrce Skeptoid Podcast, říká: „Nostradamovy spisy jsou přeloženy chybně a jsou příliš kreativně interpretovány.“

Zdroj:o2pl