Proto je moje ŽENA důležitější než moje děti! Proč by si tento názor měla osvojit každá rodina?

1. Zdravé manželství je základním kamenem domova

Děti nejsou základním kamenem vaší rodiny. Jsou velkou součástí, ale nejsou to oni, kdo drží tuto chaotickou strukturu, kterou nazýváme rodina. Nejdůležitější součástí rodiny jste vy a vaše žena, váš manžel – váš partner. Vy jste ten, kdo nese veškerou odpovědnost. A děti si vybírají své cesty na základě vašeho příkladu.

2. Před nimi jsme byli my

Než existovali, byli jsme dva. Zamilovali jsme se, vynechali jsme spolu hodiny, celou noc jsme si telefonovali a pak jsme se rozhodli, že spolu budeme navždy. A začali jsme s celou rodinou. A pak jsme měli krásné děti. Jsme samozřejmě rádi, že je máme. Ale naše manželství je posvátné. A musíme udělat vše pro to, abychom ji ochránili.

3. Po nich budeme

Nic netrvá věčně. Přijde čas, kdy děti vyrostou a opustí hnízdo. Nevím jak vy, ale v domě není místo pro 30leté dítě. Takže až odejdou z našeho domu, budou mít vlastní rodiny a vlastní děti, chtěl bych, aby můj vztah s manželkou zůstal stejně silný a intimní, jako byl na samém začátku. A abychom měli takovou budoucnost, musíme na vztahu pracovat už teď. Náš vztah by měl být prioritou. Samozřejmě to není tak jednoduché, jak se zdá.

4. Musíme jít budoucím příkladem

Děti se od nás učí. Dělají to, co my a sledují každý náš pohyb. Chci, aby pro ně bylo naše manželství příkladem.

Na konci dne jsme všichni unavení a ve stresu. A ano, vaše děti vás potřebují, jsou důležité a měli byste se o ně starat. Nejprve se ale postarejte o svůj vztah s manželkou. Když děti uvidí, že se jejich rodiče milují, budou si jisti, že je milujete i vy.

S dětmi trávíme celý den. A proto je žádám, aby každý večer ve 21 hodin chodili do svých pokojů. Proto máme s manželkou dvakrát do měsíce schůzku a chodíme ven. Protože je to důležité.

Proto je pro mě můj manžel důležitější než moje děti,“ napsal na svůj blog.