První dáma Eva Pavlová ukázala fotky dcery z prvního manželství. „Nic v tom nehledejte“ vzkazuje

Eva Pavlová má dceru jménem Eva Friedlová, která se účastnila inaugurace čtvrtého prezidenta České republiky a o níž psala média. V reakci na článek serveru Blesk o tajemné dceři prezidenta, první dáma zveřejnila na svém Instagramu fotky své dcery.

Eva Pavlová se svojí dcerou foto: instagram

Eva Friedlová, dcera první dámy Evy Pavlové z jejího prvního manželství, se zúčastnila inauguračního ceremoniálu čtvrtého prezidenta České republiky, na kterém stála vedle prezidentových synů.

Všimli si jí také novináři, kteří o ní napsali články. V reakci na tento zájem médií první dáma zveřejnila na svém Instagramu fotky své dcery v zeleno-béžovém obleku a vzkázala fanouškům, aby nehledali nic záhadného a že se vždy navzájem podporovaly.

foto : instagram

Manželka prezidenta se o dceru nějakou dobu starala sama, a tak chce nyní jako první dáma pomáhat matkám samoživitelkám.

Evě Friedlové je nyní 31 let a žije se svým přítelem za Prahou, kde společně vychovávají svou dceru. Na sociálních sítích se objevil komentář od osoby, která ji osobně zná a tvrdí, že je to jedna z nejmilejších lidí, které kdy potkal.