První měsíc v roce bude zajímavý, bouřlivý, ale přinese tomuto znamení zlomené srdce a finanční katastrofu!

VÁHY

Budete mít příležitost být jen šťastní, protože jsou před vámi události, které vám umožní uskutečnit jeden velký sen. Obchodní štěstí klepe na vaše dveře a podaří se vám dosáhnout všeho, co jste chtěli. Štěstí je na vaší straně.

ŠTÍR

Nevíte, kdy je dost, a díky tomu hodně ztrácíte. V oblasti podnikání dojde ke změnám, které se vám nebudou líbit, protože dojde k peněžním ztrátám, které pro vás budou velmi těžké. Milovaná osoba s vámi pomalu ztrácí trpělivost a vy to ani nevnímáte.

STŘELEC

Máte před sebou měsíc velkého štěstí, protože se vám podaří uskutečnit velký podnikatelský sen. Jsou před vámi události, které vám přinesou velké štěstí, protože konečně budete moci vyřešit všechny své finanční problémy. Milostné štěstí také sleduje každý váš krok.

KOZOROH

Čekají vás události, které vás překvapí, protože v polovině měsíce se vaše bývalá láska chce vrátit do vašeho života. Nebudeš vědět, co máš dělat, protože jsi se svým životem už dávno přešel. V obchodní oblasti se k vám budou dostávat novinky, ve které už dlouho doufáte.

VODNÁŘ

Bude to měsíc štěstí ve všech oblastech vašeho života. Velké štěstí vás bude následovat, protože se vám podaří uskutečnit velký podnikatelský sen. Ale i na poli lásky bude vše jako v pohádce, protože milovaný člověk dělá vše pro vaše štěstí.

RYBA

Před vámi je měsíc, který vám přinese velké peníze. Před tebou je štěstí, ve které jsi ani nemohl doufat. Budete mít příležitost dosáhnout finančního štěstí jako nikdy předtím. Leden vám přinese jen štěstí.