Realita života po smrti se potvrdila! Neurolog z Harvardu prozradil šokující informaci!

Země jako zkušební místo

I když kniha nejde tak daleko jako já, moje teorie je, že Země je jednou z nejvíce infikovaných planet mezi říšemi multivesmíru. Pouze ty nejstatečnější duše se zavazují, že se narodí na Zemi v lidském těle a budou zbaveny svých minulých vzpomínek.

Z tohoto pohledu je život mnohostrannou výzvou:

  1. Musíte zjistit, kdo jste a proč jste tady
  2. Musíte se naučit rozpoznat a překonat zlo (tyranie, otroctví, útlak, vláda atd.)
  3. Musíte se naučit šířit lásku, soucit, léčení a poznání

Poté, co zemřeme, budeme souzeni vyšší mocí a úsudek bude brát v úvahu náš výkon v těchto oblastech. Dá se měřit sebeuvědomění? Udělali jsme něco užitečného, ​​abychom porazili zlo? Vyjádřili jsme svou lásku a soucit, abychom pomohli ostatním pozvednout se ve znalostech a povědomí?

Jak mnoho lidí zjistilo, naprostá většina lidí v těchto testech neuspěje. Zemřou jako zahořklí, sobečtí, materialističtí lidé a přisluhovači zla, hnáni chamtivostí, kteří se mylně domnívali, že za svého života mohou vyhrát hru, a přitom selhali v nejdůležitější výzvě Stvořitele.

Nejdůležitější součástí lidského života není vydělávat peníze nebo uplatňovat kontrolu nad ostatními, ale dosáhnout vyššího „umístění“ v této simulaci zvané „život“ vzdorováním zlu a šířením lásky, vědomí a pravdy.

Pro ty, kteří respektují život, kteří praktikují pokoru a sebeuvědomění, kteří se snaží získat znalosti a moudrost a zároveň vzdorovat tyranii, útlaku, nevědomosti a zlu, věřím, že tyto duše si musí vybrat speciálnější úkoly ve větším multivesmíru. Toto je „skutečná“ existence. Tento pozemský život je jen snová simulace, kde se duše na krátkou dobu propojí se syrovou biologií naší planety, která ve větším obrázku skutečně vypadá jako mrknutí oka.

Ve skutečnosti jste mnohem víc než vaše tělo. Ve skutečnosti je vaše duše nekonečně vědomější, inteligentnější a kreativnější, než zažíváte nebo vyjadřujete prostřednictvím svého lidského mozku. Pokoušet se zažít celou realitu prostřednictvím omezeného fyzického mozku lidské bytosti je jako snažit se naučit hmyz skládat hudbu jako Mozart.

Multivesmír se hemží inteligentním životem, včetně multidimenzionálních bytostí
. Cesta Dr. Alexandera potvrzuje, že inteligentní život sahá daleko za Zemi. Jak popisuje ve své knize:

Viděl jsem mnoho životů v bezpočtu vesmírů, včetně těch s mnohem vyspělejší inteligencí než má lidstvo. Viděl jsem nespočet vyšších dimenzí, ale jediný způsob, jak je poznat, je vstoupit a zažít je přímo. Nelze je uchopit ani poznat z nižší prostorové dimenze. Z těchto vyšších světů můžeme vstoupit do našeho světa kdykoli a kdekoli.

To nejen dokazuje, že ve vesmíru existují další inteligentní civilizace, ale také multidimenzionální bytosti, které do naší reality vstupují a vystupují z ní dle libosti.

V každé kultuře světa existuje nespočet záznamů o vyspělých starověkých civilizacích, které navštěvovaly naši Zemi a možná se dokonce mísily s ranými lidmi. Již rané křesťanství mělo představu, že multidimenzionální bytost (Bůh) může zasahovat dle libosti, a byla tedy mimo prostor a čas.

Alternativní výzkumníci jako David Icke také hovoří o multidimenzionálních bytostech, které navštěvují Zemi a infikují naši planetu zlem. Podle Ickeho jsou globální vládci naší planety doslova tvarově měnící reptiliáni, kteří vtrhli do našeho světa, aby ovládli a zotročili lidstvo. Ačkoli v knize doktora Alexandra nic takového nenajdeme, není to v rozporu s jeho tvrzeními o Bohu, která prožil v kómatu. To znamená, že existují multidimenzionální reality, určité vysokovibrační bytosti se mohou mezi těmito realitami pohybovat podle libosti a Země byla infikována zlem, aby otestovala naši individualitu.

Pokud to zní trochu děsivě, zvažte slova Bible: mluvil had (plaz) přímo k Adamovi a Evě v rajské zahradě slyšitelnými slovy, nebo ne?

Vědečtí skeptici se (opět) mýlí.

Bez ohledu na to, co si můžete myslet o multidimenzionální bytosti, inteligentním životě mimo Zemi a zlu přítomném na naší planetě, je tu ještě jeden aspekt, díky kterému je vše naprosto jasné. Vědečtí skeptici se hluboce mýlí.

Ve skutečnosti děláme vědeckým skeptikům špatné jméno. Vůbec nepochybují. Jednoduše následují své vlastní náboženství, své vlastní svaté přesvědčení, o kterém věří, že o něm nelze nikdy pochybovat. Mezi těmito přesvědčeními je zcela materialistický pohled na vesmír. Takzvaní „skeptici“ přitom nevěří, že sami jsou vědomými bytostmi, ale pouze „objekty“ s biochemickými mozkovými funkcemi.

Podle nich žádný posmrtný život neexistuje a na tomto názoru jsou velmi neústupní. Neexistuje žádná medicína mysli, placebo efekt je k ničemu a neexistují takové věci jako předtuchy, jasnovidectví nebo psychické jevy. Ach jo, a také trvají na tom, že si očkováním píchají rtuť, MSG a formaldehyd, a tvrdí, že fluoridové produkty jsou dobré pro veřejné zdraví, a jinak bychom měli jíst co nejvíce geneticky modifikovaných potravin, pesticidů a syntetických chemikálií. .

Není divu, že tito vyznavači kultu „vědy“ nevěří v život po smrti. To jim umožňuje páchat genocidu prostřednictvím geneticky modifikovaných potravin, experimentálních léků, toxických vakcín a dalších smrtících činností. Podle jejich názoru lidé nemají duše, takže na jejich zabíjení nezáleží.

Dr. Alexander říká:

NĚKTEŘÍ ČLENOVÉ VĚDECKÉ KOMUNITY, KTEŘÍ PŘIJALI MATERIALISTICKÝ SVĚTONÁZOR, ZNOVU A ZNOVU TRVAJÍ NA TOM, ŽE VĚDA A SPIRITUALITA NEMOHOU KOEXISTOVAT. ONI SE MÝLÍ.

No samozřejmě že jsou. „Vědečtí skeptici“ se hluboce mýlí téměř ve všem, co tvrdí nebo podporují. Ale největší chybou ze všech je, že popírají i existenci své vlastní duše. Netřeba dodávat, že všichni selžou v simulaci zvané lidská zkušenost a čelí úsudku. Bože, jaké překvapení to bude pro tyto smutné duše, až ten den přijde!

Nerad bych čelil Bohu jednoho dne po celoživotním vědeckém pochybování, kdy by se Bůh zeptal: „Pochyboval jsi o MNĚ?“ Jak se může někdo dívat po světě, aniž by viděl známky inteligentního Stvořitele? Dokonce i fyzikální zákony byly upraveny a upřesněny pro správnou rovnováhu, aby vesmír mohl podporovat vznik hvězd, planet a forem života na bázi uhlíku. Říká se tomu „Záhada Zlatovlásky“, která je známá ze stejnojmenné knihy, kterou napsal Paul Davies.

Pro zkušenost doktora Alexandra neexistuje žádné biochemické vysvětlení

Těm skeptikům, kteří čtou knihu Dr. Alexandera, je předloženo devět možných biochemických hypotéz o jeho zkušenostech a on je pak jednu po druhé pečlivě a vědecky zavrhuje. Výsledek? Bylo to mnohem skutečnější než jeho život jako lidské bytosti.

Nezapomínejme, že doktor Alexander je neurochirurg.

Tento muž zná lidský mozek jako nikdo jiný. Devět lékařských vysvětlení, která později odmítá, jsou:

  • Primitivní program mozkového kmene
  • Vybavení si zkreslené paměti limbickým systémem
  • Endogenní glutamátová blokáda s excitotoxicitou
  • Depozice DMT
  • Izolované uchování v kortikální oblasti
  • Ztráta inhibičních neuronů, což vytváří zdánlivou „Ultra realitu“ kvůli vyšším úrovním aktivity mezi excitačními neuronovými sítěmi
  • Aktivace thalamu, bazálních ganglií a poruchy mysli vytváří hyperrealitu
  • Restart fenomén
  • Neobvyklá produkce paměti archaickými vizuálními prostředky

Dr. Alexander může být nejvěrohodnějším svědkem posmrtného života v historii lidstva

Zkušenost doktora Alexandra (a následná kniha) je pravděpodobně nejlépe zdokumentovaným případem posmrtného života, který dnes v západní vědě existuje. Skutečnost, že živý, hyperreálný posmrtný život zažil vědecky skeptický materialistický neurochirurg, který v posmrtný život nevěřil a později měl odvahu tyto zážitky zdokumentovat a publikovat v knize, mu dodává nevyvratitelnou věrohodnost.

Není to někdo, kdo se chce prosadit v televizi. Je fakt, že po napsání knihy se stal v očích svých bývalých „vědeckých“ kolegů předmětem posměchu. Měl všechny důvody, proč knihu nenapsat. Pouze díky Boží milosti byl doktor Alexander vyléčen ze své smrtelné nemoci, jeho mozková funkce se vrátila do normálu a obdržel tuto nadpozemskou „vizi“, aby se vrátil do této fyzické roviny a pokusil se ji vyjádřit slovy.

Osobně se domnívám, že zkušenost doktora Alexandra odráží zkušenosti bezpočtu dalších v každé kultuře, kteří hlásili podobné zážitky blízké smrti. Existuje život po smrti a jako pozemšťan je posun ve vědomí nezbytný k tomu, abychom jako druh pochopili pravdu o nesmrtelnosti našich duší a skutečnost existence Stvořitele na vyšší úrovni.

Mike Adams