Robbie Williams na sebe prozradil něco, co by jiní drželi v tajnosti. To chce odvahu!

Robbie Williams se po svatbě s Aydou Fieldovou v roce 2010 změnil a už nedělá takové vylomeniny jako dříve. Rodičovství ho výrazně poznamenalo a v rozhovoru pro deník The Star vyjádřil svou vděčnost i náhradní matce, která jim pomohla s početím a narozením dvou mladších dětí.

Robbie Williams vyjádřil vděčnost vůči náhradní matce, která jim pomohla s početím a nesením dvou jejich dětí. Označil ji za výjimečnou a jednu z nejúžasnějších lidí, které kdy potkal.

Robbie Williams nechce vychovávat své děti v Los Angeles. Podle něj není toto město ideálním místem pro výchovu teenagerů a zvláště pro čtyři z nich. Sám cítil, že v této oblasti dospěl příliš rychle a obává se, že děti by mohly být vystaveny podobnému tlaku a rizikům.

Robbie Williams řekl, že nechce vychovávat své děti v Los Angeles a ani v Anglii, protože tam je příliš slavný. Život v Kalifornii je podle něj příliš rychlý a nechtěl by, aby jeho děti dospěly příliš rychle. Chtěl by se vyhnout situaci, kdy jsou jeho děti v ohrožení a sám by chtěl být v bezpečí spolu se svou rodinou. Zatím se nerozhodli, kde budou žít, ale tato otázka je pro ně velmi důležitá.