Rodiče 5leté holčičky se dívají na fotografii starou 80 let a nemohou uvěřit svým očím – je to vůbec možné?

Ve svém prvním životě byla jeskynním člověkem. Pamatovala si, kde se dokonce nachází jeskyně, v níž žila. Experty zavedla na místo daleko od domova, na kterém nikdy předtím nebyla. Ve stejné jeskyni našel před 90 lety Robert Broom důkazy o propojení člověka s opicí – australopitéky.

Joey své příběhy vyprávěla bez větší námahy a zamyšlení – jakoby se všechno stalo jen před několika dny. Pamatovala si, že kdysi byla otrokem v Egyptě a popsala (s neuvěřitelnou přesností) celý proces budování dlažeb a cest. To všechno přece nemohla 4 letá holčička vědět.

Dalším zajímavým životem byl ten, ve kterém byla v 1. století našeho letopočtu pronásledována křesťany. Holčička také podrobně popsala setkání s mudrcem který byl pravděpodobně … Svatý Petr!

Joey také tvrdí, že byla vnučkou Paula Krugera, prezidenta Jihoafrické republiky. Měla 2 manžely a 10 dětí. Všechny podrobnosti se shodovaly a dokonce se ukázalo, že jedna z dcer je stále naživu a je jí 90 let.

Souhlasila a setkala se s 5 letou holčičkou. Po dlouhém rozhovoru žena potvrdila, že jen její matka mohla vědět všechna tato tajemství a soukromé záležitosti rodiny …

Kdo ví, možná že má každý člověk za sebou několik reinkarnací na které zapomínáme když dospíváme?

Zdroj:sdilejteto