Rodiče devítiletého týrali. To, co udělali s jeho mrtvolou, je neodpustitelné

Dům, kde žila celá rodina, byl ve strašném stavu. Uvnitř byl nepořádek. Všude bylo špinavě. Každé z dětí mělo status domácí školy, takže si nikdo nevšiml, jak jsou opomíjené.

Děsivé fotografie a videa spatřily světlo světa poté, co je přítel ženy omylem našel v počítači. V té době bohužel proces s nevlastní matkou skončil, takže tyto důkazy nebylo možné použít proti ní, ale 46letý otec dosud rozsudek neslyšel.

dítě 7

Ani po Adrianově smrti jeho rodiče nezajistili jeho pohřeb. Když devítiletý konečně zemřel, koupil jeho otec nějaká prasata, aby se těla neznatelně zbavili. Ostatky byly nalezeny až o rok později (prokázáno až po testování DNA) poblíž stodoly, když byla kvůli narušení pořádku přivolána policie.

dítě 8

Nikdo z ostatních členů rodiny neměl právo vidět Adriana. Otec a nevlastní matka udělali vše, co bylo v jejich silách, aby chlapce udrželi od nikoho jiného.

dítě 9

Když pravda vyšla najevo, manželství začalo házet obvinění kolem sebe a snažilo se, aby to druhé bylo „vinnější“. Adrianova nevlastní matka byla v souvislosti s dalšími dvěma případy zneužívání dětí odsouzena na doživotí s možností podmínečného propuštění po 25 letech a také na 5 let a 8 měsíců vězení. Chlapcův otec stále čeká na soud.

dítě 10

Státní zástupce, který se případem zabýval, přiznal, že to byl nejstrašnější zločin, se kterým se během své 27leté kariéry setkal.

Zdroj:Dailymail