Rodina byla pro Dana Heribana (†43) posvátná

Vždy a bez ohledu na okolnosti měla pro něj nejvyšší prioritu jeho rodina. Před dvěma lety opustil Slovenské národní divadlo, aby se mohl plně věnovat své rodině. Byla to pro něj nejcennější a nejdůležitější součást jeho života. Důkazem toho je i píseň z jeho posledního alba, ve které je jasně patrné, že pro rodinu žil a byl ochoten udělat vše.

Ve své dojemné a silné skladbě s názvem „Kdyby bylo možné“ zpívá o tom, že by pro své blízké udělal cokoli. Text zmiňuje, že by dokázal dýchat za ně, obsluhovat jejich plíce a dokonce by i svou lásku rozdělil na čtyři části. Tato emotivní píseň byla vokálně podpořena i jeho manželkou Kamilou.

S manželkou Kamilou a syny Martinem a Viktorem žil Heriban ve Svatém Juru a ještě před třemi dny si užíval jejich společnosti, procházek a času stráveného v lese. Bohužel, včera ráno nás nečekaně opustil, když zemřel právě v domě, kde s rodinou žil.

Jeho další syn Theo, kterého měl s předchozí partnerkou, také truchlí za ztrátou otce. Je třeba zmínit, že Heriban měl také první manželku, Slávku Halčákovou, se kterou byl vdaný pouze dva roky. Slávka se vyjádřila, že nemá sílu komentovat tuto smutnou zprávu.