SE * HOROSKOP PODLE ZNAMENÍ: Vodnáři jsou v posteli úchyláci a Štíři sobci! Jak jste na tom vy?

RAK

Žádnou Jednorázovky od nich rozhodně nečekejte! Nestačí je jen vyrajcovat, k sexuálnímu potěšení potřebují hlavně splynutí duší. Zní to sice trochu jako otřepané klišé, ale pokud do nich půjdete, úplné uspokojení je zaručeno. Rakem dost záleží na potěšeni partnera, takže si vás vychutná pěkně pomalu a zvolna, dokud z toho nezešílet. Žádnou rychlovku v křoví ale asi nečekejte.

LEV

Rádi se předvádějí, takže čekejte velkou a hlasitou show! Lvem nikdy nebude vadit se odhalit v plné kráse a dát najevo, když se jim něco líbí. Je to docela zábavné, dokud po vás nebude chtít sex na veřejnosti. Tam doporučujeme, abyste minimálně aspoň trochu ztišili.

PANNA

Panny vyžadují preciznost a sex není výjimkou. Nepůjdou do ničeho, co by nestálo za to. Není totiž čas ztrácet čas, především se špatnými milenci. Pokud se do toho ale dají, nemají absolutně žádné zábrany a rozhodne se nebudou držet stanovených standardů ložnice. Sex můžete čekat na každém kusu nábytku vašeho obydlí. Pokud jste sami schopnými milenci, do Panny se jednoduše zamilujete.

VÁHY

Mají rady postelové záležitosti pod kontrolou! Jsou spíše dominantní, ale zase si nechají záležet na potěšeni svého protějšku. Je to pro ně jistá forma satisfakce, takže můžete očekávat společné vyvrcholení.

ŠTÍR

Ví přesně, co dělá a co chce. Především v sexu jsou Štíři velmi vášnivé znamení. Bohužel jim je všechno také tak trochu jedno. Potěšení bývá spíše na jejich straně, a to výhradně. Na city se zde také moc nehraje, ale sex to bude velmi kvalitní.

STŘELEC

Střelci mají za sebou slušný počet milenců, ale kdo by to počítal, že? Může to sice vypadat, že byste se rádi vyspali s celým fotbalovým mužstvem (nebo týmem roztleskávaček), ale ve skutečnosti jste jen náročnějším jedincům. S partnerem to mezi vámi musí jednoduše klapat a jiskřit, dokud toto nenajdete, neváháte patřičnou dobu hledat.

VODNÁŘ

Vodnáři chtějí všechno a všechny! Za svou náruživost se rozhodne nestydí ani ji neskrývají. Lze u nich najdete pár kostlivců ve skříni, ale pokud drobné úchylky přehlédnete, vězte, že budete šťastným jedincům. Orgasmus vždy a všude je pro ně totiž zásadou!

RYBY

Sex je pro vás posvátným aktem. Nejen že si ho dost užíváte, ale i lpíte na tom si ho užívat se správným partnerem. Proč do toho jen bezmyšlenkovitě bušit, když z toho můžete udělat hotový rituál. Váš partner se utopí ve spleti pocitů nepopsatelné rozkoše a nejen že na vás nikdy nezapomene, ale také nikdy nebude chtít jinak!

KOZOROH

Když přijde na uznávání tradičních hodnot, Kozoroh stojí první v řadě. Lidé narození ve znamení Kozoroh jsou praktičtí a velmi seriózní, ale na druhé straně jsou i velmi nezávislí, díky čemuž mohou dosáhnout významného pokroku v soukromé i pracovní sféře. Kozoroh je pozemské znamení, pro které není nic důležitější než rodina. Tito lidé jsou mistry sebekontroly a mají potenciál být velkými vůdci.

Kozoroh může být v ložnici občas až trochu násilný. Nebojí se vzít si vše, po čem touží. Miluje tančení a pokud s ním tančíte v soukromí, je více než jisté, že se překlopíme rovnou do ložnice. Vzrušuje jejich pohled na nahé tělo a nebrání se žádným experimentům.

Zdroj.Maxky